Η TomTom ανακοινώνει ότι o κ. Γιώργος Αναστασόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager της TomTom στην Ελλάδα.


TomTom-CMYK_R-logoΟ κ. Αναστασόπουλος θα αναφέρεται απευθείας στον κ. Luca Tammaccaro, Αντιπρόεδρο της TomTom για την Ιταλία και τη νοτιοανατολική Ευρώπη και θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των προϊόντων της TomTom στην Ελληνική αγορά, αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των Eλλήνων καταναλωτών στον τομέα της πλοήγησης.


Ο νέος Country Manager θα έχει ως έδρα του την Αθήνα και θα μεταφέρει την πολυετή του εμπειρία στον Eλληνικό χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, στον οποίο συνεργάστηκε με μεγάλες εταιρείες λιανικού εμπορίου και προμηθευτές, όπως η Sony και η Phillips.


Ο κ. Αναστασόπουλος, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των Οικονομικών, ξεκίνησε την καριέρα του στον όμιλο Dixons και 4 χρόνια μετά εργάστηκε στην Sony Hellas ως υπεύθυνος των πωλήσεων για τα καταναλωτικά προϊόντα. Αργότερα, ανέλαβε την θέση του διευθυντή Sales & Operations στην Electronet.
Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας σε πανευρωπαϊκές ομάδες εργασίας και μεγάλα έργα.