Στο συνέδριο InfoComm η Cisco ανακοίνωσε η προσφορά της απόλυτη διαλειτουργικότητας σε πολλαπλές οθόνες ανάμεσα στη Cisco και τα συστήματα Tandberg TelePresence.


cisco telepresenceΕνσωματώνεται το TelePresence Interoperability Protocol (TIP) στον Tandberg TelePresence Server που απέκτησε πρόσφατα η Cisco. Η συγκεκριμένη λύση διαλειτουργικότητας, που θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Ιουλίου, δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας βίντεο υψηλής ευκρίνειας, σε πολλαπλές οθόνες, ανάμεσα στους σημαντικότερους παρόχους λύσεων τηλεπαρουσίας. Η σημαντικότατη αυτή ανακοίνωση έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Tandberg από τη Cisco.


Εξάλλου, η Cisco παρουσίασε μία σειρά άλλων προϊόντων, σε μία προσπάθεια να προσφέρει στους πελάτες της μία ολοκληρωμένη γκάμα εφαρμογών συνεργασίας. Το νέο Movi for Mac καθώς και οι βελτιώσεις του Movi προσφέρουν σε χρήστες Mac και PC συνεργασία υψηλής ποιότητας μέσω βίντεο και δικτύων κινητής τηλεφωνίας, καθώς και βασισμένη σε πρότυπα συνεργασία βίντεο για μικτά περιβάλλοντα Mac -PC, όπως ενδεχομένως σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε κέντρα ιατρικής περίθαλψης.


Πρόκειται για το πρώτο προϊόν Cisco TelePresence™ που ενσωματώνει το ClearPath, μία νέα γκάμα τεχνολογιών που βελτιώνουν την ανάλυση για τους χρήστες βίντεο σε δίκτυα που δεν είναι βελτιωμένα στον καλύτερο δυνατό βαθμό, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις της απώλειας πακέτων.


Για τη μικρή και μεσαία επιχείρηση, η λύση Cisco TelePresence Commercial Express συνδυάζει τρία βασικά στοιχεία υποδομής – τα Cisco TelePresence Manager, Cisco TelePresence Multipoint Switch και Cisco TelePresence Recording Server – σε έναν server ώστε να διευκολύνει την ανάπτυξη, την αδειοδότηση και να αυξήσει γρηγορότερα την παραγωγικότητα. Οι συγκεκριμένες βελτιώσεις διευρύνουν την επιρροή του Cisco TelePresence, προσφέροντας πρόσβαση σε όλους από οποιοδήποτε σημείο και καθιερώνοντας έναν νέο τρόπο εργασίας.