Η ESET προσφέρει 160 άδειες χρήσης του ESET NOD32 Antivirus Business Edition προς τον εθελοντικό σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».


ESET NOD32 AntivirusΜε την προσφορά αυτή της ESET, ο σύλλογος θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του για την προστασία των ηλεκτρονικών υπολογιστών που διαθέτει.


Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία διέθεσε 100 άδειες χρήσης ESET NOD32 Antivirus Business Edition για το 2009 σε μία ακόμα προσπάθειά της να ενισχύσει τον σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού».


Το ESET NOD32 Antivirus Business Edition συνδυάζει το βασισμένο στην βραβευμένη μηχανή ThreatSense ESET NOD32 Antivirus και Antispyware, με όλα εκείνα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έλεγχο πρόσβασης εξωτερικών μέσων αποθήκευσης, αλλά και σύστημα αποτροπής παρείσφρησης σε επίπεδο host. Για να επιτευχθούν τα προηγούμενα, το ESET NOD32 Antivirus Business Edition διαθέτει δυνατότητα να προστατεύει τον εαυτό του από επιθέσεις, εξελιγμένες ευεργετικές τεχνικές μέσω των οποίων αναλύεται η συμπεριφορά πιθανού κακόβουλου κώδικα, ενώ προσφέρει και προστασία πρόσβασης μέσω web.


Το ESET NOD32 Antivirus Business Edition αποτελεί το ιδανικό εργαλείο προστασίας από κακόβουλο λογισμικό για κάθε επιχείρηση, διαθέτοντας πανίσχυρα εργαλεία ελέγχου και αποτροπής επιθέσεων, αλλά και την απαραίτητη ευελιξία προκειμένου να μπορεί να εγκατασταθεί και να παραμετροποιηθεί σε κάθε είδους περιβάλλον.