Με τη μεγαλύτερη ανάλυση 10,1 megapixels στην κατηγορία της εξασφαλίζει με ευκολία ποιοτικές εικόνες, υψηλής ευκρίνειας

Όταν μιλούσαμε για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές στην κατηγορία των νεο-εισερχόμενων, δεν είχαμε πολλές απαιτήσεις για την ποιότητα της εικόνας αλλά και, βέβαια, ούτε λόγος για ποικιλία προγραμμάτων που βελτιώνουν το αποτέλεσμα και διευκολύνουν τη λήψη.

Αυτά μέχρι σήμερα! Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε τη μηχανή που μεταφέρει την ποιότητα, την ευκολία, την ευελιξία, την ποικιλία και ό,τι άλλο επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής στην κατηγορία χαμηλής τιμής: Pentax Optio E60!

Η Optio Ε60, μία λεπτή και κομψή μηχανή, εξοπλισμένη με το ανώτατο επίπεδο ανάλυσης στην κατηγορία της, τα 10,1 megapixels, και έναν ευρυγώνιο φακό PENTAX οπτικού zoom 3x με γωνία θέασης από 32mm ως 96mm (αντιστοιχία φορμά 35mm). Οι δυνατότητες αυτές της επιτρέπουν να καταγράφει καθαρές εικόνες υψηλής ποιότητας από ένα πιο ευρύ πεδίο, συγκρινόμενη με τα ανταγωνιστικά της παραδοσιακά μοντέλα, μετατρέποντας την στο πιο κατάλληλο μέσο φωτογράφησης τοπίων, μεγάλων κτιρίων καθώς και ομάδων ατόμων σε στενούς χώρους. Επιπλέον η Optio E60 είναι εφοδιασμένη με τη λειτουργία Έξυπνου Zoom, με την οποία διευρύνεται το εύρος zoom χωρίς ποιοτικούς συμβιβασμούς σε σχέση με το οπτικό zoom, προσφέροντας τη δυνατότητα ακόμα και ποιοτικής μεγέθυνσης 17,1x.

Τα παραπάνω δίνουν το στίγμα της νέας Pentax Optio E60. Τα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά εντυπωσιάζουν και της προσδίδουν ευκολία και ποιοτική ευελιξία πρωτόγνωρες για την κατηγορία της! Η ψηφιακή «Μείωση των Κραδασμών» αυξάνει αυτόματα την ευαισθησία στα ISO 6400. Αυτό σημαίνει πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες κλείστρου οι οποίες μειώνουν αποτελεσματικά την περίπτωση να αποτυπωθεί το κούνημα της μηχανής, ειδικότερα σε δυσμενείς φωτιστικές συνθήκες.

Για άριστες «φωτογραφίες ατόμων» η μηχανή επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη έκθεση και τη σωστή εστίαση αμέσως μόλις αναγνωρισθεί το άτομο μέσα στο πλαίσιο της αυτόματης εστίασης (Λειτουργία «Αναγνώριση Προσώπου»). Επιπλέον η λειτουργία «Πορτρέτο Μπούστο» απομονώνει την περιοχή γύρω από το πρόσωπο που αναγνωρίσθηκε και αποτυπώνει αυτόματα ένα πορτρέτο του από τη μέση και πάνω!

Η Αυτόματη Θεματική λειτουργία (Auto Picture), μοναδική από την Pentax, αναγνωρίζει μέσα από τον επεξεργαστή της μηχανής τα χαρακτηριστικά του θέματος, δηλαδή αν πρόκειται για Τοπίο, Πορτρέτο, Νυκτερινή Σκηνή (με ή χωρίς Πορτρέτο), Λουλούδι ή σε Κίνηση και επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη λειτουργία Σκηνής! Τέλος η Πράσινη λειτουργία, αυτοματοποιεί τη μηχανή ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορεί ακόμα και ένας άπειρος να φωτογραφήσει με την καλύτερη ποιότητα.

Η Optio E60 (δέχεται τις συνηθισμένες μπαταρίες ΑΑ), είναι η ιδανική σύντροφος και για τα ταξίδια, χάρη στην αυτόματη προσαρμογή της ώρας της για 75 διαφορετικές χώρες και τη δυνατότητα καταγραφής ημερομηνίας για εύκολη κατηγοριοποίηση των εικόνων. Όταν ένα τοπίο είναι πανοραμικό, τίποτα πιο εύκολο καθώς συνθέτει πολλές φωτογραφίες σε 1 πανοραμική εικόνα! Βέβαια … τραβάει Video υψηλής ποιότητας, βλέποντας τα πάντα μέσα από τη μεγάλη της φωτεινή έγχρωμη οθόνη 2,4”.

Μετά το Δεκαπενταύγουστο η Pentax Optio E60 θα σας περιμένει στα καταστήματα σε μία απίστευτα εντυπωσιακή τιμή! Για περισσότερες πληροφορίες: www.pentax.com.gr