Η Ericsson σε συνεργασία με τη Wind Hellas διοργάνωσε το Συνέδριο Charging User Group στην Αθήνα, σχετικά με τις λύσεις Διαχείρισης Εσόδων.


ericssonΤο Συνέδριο Charging user Group αφορούσε σε ένα πολύ σημαντικό θέμα, δεδομένης και της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, τις λύσεις Διαχείρισης Εσόδων (Revenue Management). Οι λύσεις της Ericsson έχουν σχεδιαστεί με βάση τις πολύπλοκες ανάγκες των σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και των υπηρεσιών πολυμέσων και παρέχουν συστήματα κοστολόγησης και τιμολόγησης σε πραγματικό χρόνο εξασφαλίζοντας καινοτόμες υπηρεσίες για τον τελικό χρήστη με ταυτόχρονο έλεγχο των εξόδων.


Ο κ. Σπύρος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ericsson Hellas A.E. και υπεύθυνος για τις αγορές της Ελλάδας, Αλβανίας, Ισραήλ, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε “Σε δύσκολες εποχές για την οικονομία, όπως είναι αυτή που διανύουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στις τηλεπικοινωνίες, που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των χρηστών, να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να αυξήσουν τα έσοδα των επιχειρήσεων. Η Ericsson παραμένει προσανατολισμένη στην έρευνα με στόχο πάντα να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις και να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται. Αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες για εμάς για να λαμβάνουμε ανταπόκριση από τους πελάτες και συνεργάτες μας και να παρουσιάζουμε νέες ιδέες και υπηρεσίες.


Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε: “Στην Ελλάδα, η Ericsson είναι ηγέτιδα εταιρεία στην τηλεπικοινωνιακή αγορά με δυνατή παρουσία και θα συνεχίσει να επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη διατηρώντας τη φιλοσοφία “Κάθε υπηρεσία. Σε κάθε συσκευή. Οποτεδήποτε. Οπουδήποτε. Σε κάθε προσιτή τιμή” και με έμφαση στην πράσινη οικονομία και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.”


Τα User Groups οργανώνονται σε ετήσια βάση από την Ericsson παγκοσμίως και έχουν στόχο την ανταλλαγή γνώσεων, την παρουσίαση νέων λύσεων και προϊόντων και την ενδυνάμωση των σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες. Στο Συνέδριο Charging User Group συμμετείχαν περισσότεροι από 200 σύνεδροι από όλο τον κόσμο και αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις για τον τηλεπικοινωνιακό κλάδο και τις λύσεις της Ericsson.