Η Uni Systems διοργανώνει στην Κύπρο εκδήλωση με τίτλο «Ενισχύοντας την Ανθρωποκεντρική Στρατηγική των Επιχειρήσεων», στις 11 Ιουνίου στο Hilton Cyprus.


unisystemsΣτο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι βέλτιστες πρακτικές που αφορούν στην ενίσχυση της ανθρωποκεντρικής στρατηγικής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, με την εγκατάσταση του HCM συστήματος, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη (live demo) της λύσης PeopleSoft HCM της Oracle.


Η Uni Systems, με τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που παρέχει αξιοποιώντας την κορυφαία διεθνώς λύση PeopleSoft HCM της Oracle, έχει τη δυνατότητα να οργανώσει και να αυτοματοποιήσει τις HR διαδικασίες των επιχειρήσεων, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη θέση τους στην αγορά, στην οποία δραστηριοποιούνται.


Οι λύσεις HCM που παρέχει η Uni Systems διαθέτουν σύγχρονες τεχνολογίες, πλήρη λειτουργικότητα και ελληνικοποιημένο περιβάλλον. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η λύση PeopleSoft HCM εξελίσσεται διαρκώς, μέσω του προγράμματος Applications Unlimited της Oracle, της εταιρείας με το πλέον ανοιχτό, πλήρες και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό λογισμικό και εξοπλισμό συστημάτων στον κόσμο.


Στα πλεονεκτήματα των λύσεων HCM συγκαταλέγονται η ενίσχυση της ανθρωποκεντρικής στρατηγικής των επιχειρήσεων και η παράλληλη δραστική μείωση των λειτουργικών, διαχειριστικών δαπανών, παράγοντες, οι οποίοι εξασφαλίζουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται οι σύγχρονες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην απαιτητική, δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά.