Οι ακόλουθοι Άμυνας, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας 21 χωρών, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense Electronics στο Κορωπί.


AKAM 4_6_10 Small SizeΟι ακόλουθοι ήταν συνοδευόμενοι από επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος, και ανώτερα στελέχη της INTRACOM Defense Electronics ενημέρωσαν τους στρατιωτικούς εκπροσώπους των ξένων χωρών για τις κύριες δραστηριότητες της εταιρίας, όπως τη συμμετοχή της σε πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής επικοινωνιών και ηλεκτρονικών συστημάτων, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του αμυντικού χώρου σε προγράμματα συμπαραγωγής, καθώς και για τις προοπτικές της εταιρίας τα επόμενα χρόνια.


Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προϊόντα επικοινωνιών και ηλεκτρονικών συστημάτων άμυνας που η εταιρία σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει εξ’ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, καλύπτοντας ανάγκες τακτικών ευρυζωνικών επικοινωνιών και ελέγχου πληροφοριών, ναυτικών επικοινωνιών, πυραυλικών ζεύξεων δεδομένων (Data Links), κρυπτογράφησης επικοινωνιών, καθώς και ανάγκες ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, συστημάτων ραντάρ και ηλεκτρονικού πολέμου μαχητικών αεροσκαφών.


Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη παρουσίαση των διαδικασιών και των μονάδων παραγωγής της εταιρίας, κατά τη διάρκεια της οποίας διαφάνηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που έχουν καταξιώσει την INTRACOM Defense Electronics διεθνώς, την έχουν αναδείξει στην κορυφαία βιομηχανία ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων στην εγχώρια αγορά και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και έχουν οδηγήσει τις εξαγωγές της εταιρίας σε ποσοστό πάνω από 70% του κύκλου εργασιών της.