Η Saturn επιστρέφει μετρητά και χαρίζει έως και 36 άτοκες δόσεις για αγορά τηλεόρασης με αφορμή τη Μεγάλη Γιορτή Ποδοσφαίρου.


tsigounia_saturnMε αφορμή την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Γιορτή αυτού του καλοκαιριού, η Saturn δηλώνει ότι «Η τσιγκουνιά σκοράρει» σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας Saturn, προσφέροντας διευκολύνσεις για την αγορά τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, με τη δράση «Επιστροφή μετρητών και άτοκες δόσεις στις τηλεοράσεις», η Saturn επιστρέφει μετρητά στους καταναλωτές που θα προβούν σε αγορά τηλεόρασης, με αρχική τιμή άνω των 499 ευρώ. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού αγοράς μέσω έως και 36 άτοκων δόσεων για αγορά αξίας 300 ευρώ και άνω. Η προσφορά ισχύει από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου.


Η πρόταση αγοράς αφορά όλα τα μοντέλα τηλεόρασης, χωρίς απολύτως καμία εξαίρεση, και, έτσι, οι φίλοι της τεχνολογίας, που θα σπεύσουν να επωφεληθούν από την ευκαιρία, θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια πλούσια ποικιλία μοντέλων τελευταίας τεχνολογίας, όπως οι τηλεοράσεις LCD, PLASMA, LED ή ακόμα και μοντέλα 3D, που συνιστούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία.


Η δράση «Επιστροφή μετρητών και άτοκες δόσεις στις τηλεοράσεις» αποτελεί το πρώτο μέρος της καμπάνιας της Saturn με τίτλο «Δράσεις τσιγκουνιάς για όλους», η οποία θα περιλαμβάνει άκρως ανταγωνιστικές προσφορές, εξασφαλίζοντας για το καταναλωτικό κοινό την ευκαιρία να απολαύσει τα οφέλη της τεχνολογίας μέσα από τις πλέον σύγχρονες και συμφέρουσες προτάσεις αγοράς ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.