Για πρώτη φορά δόθηκε στους χρήστες του Internet η ευκαιρία να δουν τη Eurovision, μέσα από βίντεο που τραβήχτηκαν με το Sony Ericsson Vivaz και αναμεταδόθηκαν ζωντανά.


Photo 2_Vivaz_FrontΗ ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Bambuser, μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε χρήστη να κάνει ζωντανή αναμετάδοση βίντεο χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο ή μια web-cam. Το Bambuser σε συνεργασία με το Νορβηγικό κανάλι NRK παρείχε ζωντανές μεταδόσεις πριν, κατά την διάρκεια και μετά το διαγωνισμό μέσα από το Sony Ericsson Vivaz™.


Το Sony Ericsson Vivaz™ διαθέτει High Definition video και κάμερα 8.1 mpx, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να κρατάνε και να μοιράζονται τις αγαπημένες τους στιγμές. Με την οθόνη αφής και τη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού “human curvature” έχει ήδη βρει μεγάλη ανταπόκριση και στην ελληνική αγορά.


Τα βίντεο είναι διαθέσιμα στο http://www.nrk.no/eurovision/ και είχαν έως τώρα πάνω από 250.000 views, ενώ την εφαρμογή Bambuser μπορείτε να την κατεβάσετε και από το Android Market.