Η ώρα έφτασε για τα «2010 MTV Movie Awards» και την ανακοίνωση των νικητών στις δώδεκα κατηγορίες των βραβείων.


movie awards artworkΗ Sandra Bullock, που θα παραλάβει το «MTV Generation Award», θα είναι ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της φετινής χρονιάς. Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς της ηθοποιού στον κινηματογράφο και της απήχησης που έχει στο κοινό του MTV τα τελευταία είκοσι χρόνια.


Τα φετινά βραβεία με οικοδεσπότη τον Aziz Ansari, υπόσχονται να συναρπάσουν τους σινεφίλ και τους λάτρεις των celebrities του Hollywood, δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου. Αστέρες όπως οι Will Ferrell, Mark Wahlberg, Scarlett Johansson, Betty White, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, T.I., Jessica Alba, Michael Cera, Eva Mendes και Kieran Culkin θα απονείμουν τα χρυσά popcorn στους νικητές της φετινής χρονιάς.


Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σκηνές της Warner Bros. Pictures από το πρώτο μέρος της τελευταίας ταινίας του παγκόσμιου φαινομένου «Harry Potter», «Harry Potter and the Deathly Hallows», που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Νοεμβρίου, 2010. Παράλληλα, θα προβληθούν και μοναδικά στιγμιότυπα από το πολυαναμενόμενο blockbuster του καλοκαιριού «The Twilight Saga: Eclipse» που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου, 2010.


Ο θρυλικός rapper Snoop Dogg θα συνοδεύσει την Katy Perry σε μια live εμφάνιση της καλοκαιρινής της επιτυχίας «California Gurls», από τον δίσκο της Teenage Dream (κυκλοφορεί στις 24 Αυγούστου, 2010), ενώ και η Christina Aguilera θα επιστρέψει στη σκηνή των «MTV Movie Awards» για να προσφέρει μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ερμηνεία από το εκρηκτικό νέο δίσκο της “Bionic” (κυκλοφορεί στις 8 Ιουνίου).


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα «MTV Movie Awards», θα τιμήσουν με την παρουσία τους αστέρες του Hollywood. Οι Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, το cast του «The Grown Ups» συμπεριλαμβανόμενου του Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade και Rob Schneider, Paul Rudd, Jason Segel, Anna Kendrick, Christopher Mintz-Plasse, Aubrey Plaza, Tom Cruise, Cameron Diaz, Zac Efron, Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Shaun White, Vanessa Hudgens, Sean «Diddy» Combs και Russell Brand θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, προσφέροντας extra δόση glamour και λάμψης στη βραδιά.


Ο Chaske Spenser, από την ταινία «Twilight: Saga» θα είναι ο επίσημος ανταποκριτής που θα μεταφέρει όλη τη μαγεία από το κόκκινο χαλί. Περιγραφές, συνεντεύξεις, gossip και καυτές λεπτομέρειες των όσων θα συμβούν, θα μεταδοθούν στο special edition «MTV At The Movies». H 7η Ιουνίου θα είναι μια βραδιά με πολλά αστέρια. Τα «2010 MTV Movie Awards» θα ξεχωρίσουν και φέτος με πολλά λαμπερά ονόματα, εκπληκτικές ερμηνείες και τις πιο απίστευτες ανατροπές να καθηλώνουν το κοινό.


Τα Βραβεία θα μεταδοθούν LIVE στο ελληνικό MTV από το Gibson Amphitheatre στο Universal City της Καλιφόρνια τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 3.00 τα ξημερώματα και σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 22.00.