Η Vodafone φιλοξένησε στο κατάστημά της στο Χαλάνδρι τους παίκτες Φάνη Γκέκα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Αλέξη Τζόρβα.


vodafone ethnikiΟι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενθουσιάστηκαν μπαίνοντας στο κατάστημα, το οποίο όπως και άλλα καταστήματα Vodafone «ζει» στο ρυθμό του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος, έχοντας αποκτήσει ποδοσφαιρικό ύφος χάρη στον πράσινο χλοοτάπητα, τα αυθεντικά προσωπικά αντικείμενα των παικτών, τις μπάλες και άλλα ποδοσφαιρικά αντικείμενα τα οποία έχουν τοποθετηθεί στο χώρο.


Εκεί ενημερώθηκαν για ό,τι τελευταίο συμβαίνει στην κινητή τηλεφωνία και όχι μόνο. Την προσοχή τους τράβηξε το νέο αποκλειστικό Sony Ericsson Vivaz™ FIFA World Cup™ edition με HD video.


Οι επιθετικοί της Εθνικής φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της Εθνικής μας ομάδας. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδη δήλωσε σχετικά: «Πήγαμε 10 ημέρες στο Μπαντ Ραγκάζ σε πολύ όμορφες συνθήκες σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, προετοιμαστήκαμε, παίξαμε δύο φιλικά, βγάλαμε κάποια συμπεράσματα θετικά για να δούμε τις αδυναμίες μας και ολοκληρώσαμε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Ήρθαμε στην Ελλάδα να πάρουμε κάποιες ανάσες να ξεκουραστούμε. Ήρθαμε σήμερα στο κατάστημα της Vodafone να ενημερωθούμε γύρω από τα τελευταία νέα από την κινητή τηλεφωνία να δούμε συσκευές κινητών τηλεφώνων και με το καλό αύριο ταξιδεύουμε για Αφρική. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να είμαστε όσο δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι και να το χαρούμε.»


Ο Φάνης Γκέκας δήλωσε σχετικά με την Εθνική Ομάδα: «Σκοπός μας αρχικά ήταν να είμαστε στο Mundial από εκεί και πέρα τελείωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, έτσι ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τους αγώνες και κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι με την Κορέα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.»


Ο Αλέξης Τζόρβας δήλωσε: «Η προετοιμασία έγινε σε φανταστικό μέρος και η Ομοσπονδία φρόντισε για ακόμα μία φορά να μας έχει εξασφαλίσει τα καλύτερα από εκεί και πέρα δουλέψαμε αρκετά σκληρά, ήταν αρκετά επίπονες οι μέρες που περάσαμε εκεί και η προσοχή μας στρέφεται στο πρώτο παιχνίδι.»


Ως Υπερήφανος Χορηγός, η Vodafone στηρίζει την Εθνική Ομάδα, στην πορεία της στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010.