Με μια ιδιαίτερη παρουσίαση επέλεξε η Sony να ξεναγήσει τους συνεργάτες και τους πελάτες της στο μέλλον των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.


DSC00490Ο χώρος του DREAMS Asteras Sea Side φιλοξένησε στις 2 Ιουνίου το νέο κόσμο του Digital Imaging και γέμισε με χρώματα, διαφορετικές εικόνες και πολύ ξεχωριστά σκηνικά.


Η Sony ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των νέων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών ΝΕΧ-3 και ΝΕΧ-5, ενώ η επίσημη καλεσμένη φωτογράφος της Sony, κυρία Μαρία Μόσχου, έδωσε στους παρευρισκομένους χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για επαγγελματικές φωτογραφίες. Οι συνεργάτες και οι πελάτες της Sony είχαν στη συνέχεια την ευκαιρία για μια πρώτη hands on εμπειρία, φωτογραφίζοντας τα διαφορετικά στησίματα που τοποθετήθηκαν στο χώρο, δημιουργώντας μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.


DSC00302Οι εξωτικοί παπαγάλοι, τα σπάνια λουλούδια, τα μεγάλα ποτήρια με τα πολύχρωμα cocktail, η ιδιαίτερη γωνιά με τη Μαροκινή διακόσμηση και η παρουσία εντυπωσιακών μοντέλων αποτέλεσαν τα φωτογραφικά θέματα για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφους. Οι μοναδικές εικόνες που γέμισαν το χώρο προκάλεσαν τόσο το ενδιαφέρον, όσο και τη δημιουργικότητα των παρευρισκομένων.


Οι ίδιες οι φωτογραφικές μηχανές υποστήριξαν άρτια κάθε ιδέα των θαυμαστών της φωτογραφίας, καθώς διαθέτουν ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον χρήστη που λειτουργεί ως οδηγός. Ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αξιοποιώντας τις συμβουλές που εμφανίζονται στην οθόνη των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.


DSC00139Ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, Director, Product to Consumer Marketing Sony Central and Southeast Europe, έδωσε το στίγμα της παρουσίασης, αναφέροντας ότι: «Η Sony με τις ΝΕΧ-3 και ΝΕΧ-5 αλλάζει τα δεδομένα του τομέα της φωτογραφίας και κάνει πραγματικότητα τη δημιουργία των πιο ξεχωριστών και εντυπωσιακών φωτογραφιών για όλους. Για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί για να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των καταναλωτών, που αγαπούν τη φωτογραφία και αναζητούν πάντα κάτι περισσότερο».