Εβδομάδα Ambilight της Philips από τις 4 έως και τις 12 Ιουνίου με δώρα αξίας έως και €700, μαζί με κάθε αγορά τηλεόρασης Ambilight.


PHILIPS_AMBILIGHT WEEK_Ξεκινάει η Εβδομάδα Ambilight της Philips που χαρίζει με κάθε αγορά τηλεόρασης Ambilight ένα δώρο αξίας έως €700. Οι καταναλωτές που πραγματοποιούν τις αγορές τους από τις 4 έως τις 12 Ιουνίου παίρνουν ένα δώρο ανάλογα με την αξία της τηλεόρασης Ambilight.


– Με την αγορά τηλεόρασης Ambilight αξίας έως €1200 δώρο ένα blu ray player BDP7500BL
– Με την αγορά τηλεόρασης Ambilight αξίας από €1200 δώρο ένα Home Cinema Soundbar HSB4352
– Με την αγορά των τηλεοράσεων Cinema 21:9 & AUREA δώρο ένα Home Cinema με blu ray player HTS7540


Η παραλαβή των δώρων γίνεται απευθείας από το κατάστημα με την αγορά της τηλεόρασης Ambilight.


Η κατοχυρωμένη τεχνολογία Ambilight αναπτύχθηκε το 2004 στα εργαστήρια της Philips και από τότε χρησιμοποιείται σε όλες τις high end σειρές τηλεοράσεων Philips. Η τεχνολογία αυτή, βοηθάει στην μείωση της κούρασης των ματιών και των πονοκεφάλων όταν παρακολουθούμε τηλεόραση και ζωντανεύει τις ταινίες. Συγκεκριμένα, τo Ambilight μεγεθύνει την οθόνη, προβάλλοντας μια λάμψη φωτός στον περιβάλλοντα τοίχο. Επιπλέον, το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα και δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία προβολής. Το νέο Adaptive Ambilight προσαρμόζει έξυπνα τα χρώματα ανάλογα με την απόχρωση του τοίχου. Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί παγκοσμίως 4 εκατομμύρια τηλεοράσεις Ambilight της Philips.