Η Nintendo σε συνεργασία με το lifestyle περιοδικό, ELLE à Table σας προσφέρει ένα παιχνίδι με νόστιμες μαγειρικές προτάσεις για κάθε περίσταση.


NTR_Cooking_ELLE_PS_UKV_1Εάν η ιδέα να μαγειρέψετε τρία πιάτα ή ακόμα κι ένα ελαφρύ δείπνο μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά σας φαίνεται εξωπραγματική, σας προσφέρεται μια σημαντική βοήθεια με το 1000 Cooking Recipes from ELLE à Table που κυκλοφορεί για το Nintendo DS στην Ευρώπη στις 2 Ιουλίου 2010.


Υπάρχει ένας οδηγός για να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο μενού με τρία πιάτα για μια ειδική περίσταση που έχετε, δίνοντάς σας παράλληλα και διατροφικές πληροφορίες για κάθε πιάτο. Το παιχνίδι θα έχει ενσωματωμένες πάνω από 1.000 συνταγές με αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για κάθε γεύμα.


Για την ολοκλήρωση της προσπάθειάς σας και για να εντυπωσιάσετε το κοινό σας, ο ειδικός στα κρασιά Jancis Robinson και ο ειδικός στο καλό φαγητό John Farrand, σας δίνουν αποκλειστικούς οδηγούς για τυρί και κρασί με τους ιδανικούς συνδυασμούς για εκατοντάδες κρασιά και τυριά.


Ανεξάρτητα με το τι έχετε στο ψυγείο και στα ντουλάπια σας, υπάρχουν γευστικές προτάσεις για διαφορετικά υλικά, για κάθε χώρα και κάθε εποχή ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου θα υπάρχουν ξεκλείδωτες συνταγές για συγκεκριμένες ημερομηνίες όπως για την γιορτή του πατέρα και για την Πρωτοχρονιά.


Το παιχνίδι θα έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης της φωνής για να μπορείτε να πλοηγήστε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, ώστε να μην υπάρχει ο φόβος να ρίξετε κάτι πάνω στην κονσόλα σας και για να μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις σας ελεύθερα.


Θα έχετε ακόμη τη δυνατότητα να καταχωρίσετε τις δικές σας συνταγές και χάρη στην κάμερα του Nintendo DSi να τραβήξετε φωτογραφίες των αριστουργημάτων σας, και να τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας ή οποιονδήποτε άλλο έχει το παιχνίδι μέσω της ασύρματης σύνδεσης του Nintendo DS.


Ετοιμαστείτε λοιπόν να γίνετε master της μαγειρικής με το 1000 Cooking Recipes from ELLE à Table που κυκλοφορεί στις 2 Ιουλίου για το Nintendo DS και Nintendo DSi.