Το νέο Back-UPS της APC, σχεδιασμένο για το σπίτι και το γραφείο, προστατεύει από απώλεια δεδομένων, βλάβες και κοστοβόρες διακοπές λειτουργίας.


Back_UPS_Pro_900Η APC by Schneider Electric παρουσίασε τα νέα μοντέλα Back-UPS® Pro σχεδιασμένα για την προστασία στο σπίτι και στο γραφείο από την ταλαιπωρία και τα έξοδα που προκαλούνται από τις διακοπές ρεύματος. Τα μοντέλα Back-UPS Pro διαθέτουν την ίδια τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που υπάρχει και στα μικρότερα μοντέλα APC Back-UPS.


Το νέο Back-UPS Pro διακόπτει αυτόματα την παροχή ρεύματος σε συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται, εξοικονομώντας χρήματα από την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. Επιπλέον, τα μοντέλα Back-UPS Pro διαθέτουν LCD οθόνη για την ένδειξη αυτονομίας και αυτόματη ρύθμιση τάσης (AVR) για εξοικονόμηση ενέργειας που παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Το APC Back-UPS Pro έρχεται σε μια ποικιλία μοντέλων, προσφέροντας 6 έως 10 ρευματοδότες και αυτονομία 92 έως 164 λεπτά. Οι ρευματοδότες εξοικονόμησης ενέργειας προσφέρονται σε όλα τα μοντέλα, με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών. Η δυνατότητα αυτή εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα με την διακοπή παροχής ρεύματος στις συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται και βοηθά στη μείωση της σπατάλης ηλεκτρικού ρεύματος. Οι περιφερειακές μονάδες, ενός Η/Υ όπως οθόνες, εκτυπωτές και ηχεία, συνδέονται σε ρευματοδότες που διακόπτουν την τροφοδοσία όταν ο Η/Υ τεθεί σε κατάσταση απενεργοποίησης, ή αδρανοποίησης ή σε sleep mode.


Όλα τα μοντέλα Back-UPS Pro είναι εξοπλισμένα με αυτόματη ρύθμιση τάσης (AVR). Το AVR ρυθμίζει άμεσα την τάση εισόδου σε ασφαλή επίπεδα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργάζονται κατά τη διάρκεια διακυμάνσεων της τάσης, χωρίς να γίνεται χρήση της μπαταρίας. Επιτυγχάνετε έτσι παράταση της συνολικής διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Κατά την διάρκεια ικανοποιητικής τροφοδοσίας από το δίκτυο ενεργοποιείται η παράκαμψη του AVR επιτρέποντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας.


Τα Back-UPS Pro διαθέτουν οθόνη LCD που επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνονται άμεσα σχετικά με το φορτίο, την αυτονομία, την τάση και άλλες κρίσιμες πληροφορίες. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να «μαντεύουν» τους θορύβους που προέρχονται από το UPS. Με το πάτημα ενός κουμπιού θα σιγήσει ο συναγερμός και μπορούν απλά να ενημερωθούν από την οθόνη χωρίς να χρειάζεται να συμβουλευτούν το εγχειρίδιο.


Τα Back-UPS Pro περιλαμβάνουν λογισμικό PowerChute® Personal Edition με βελτιωμένη δυνατότητα διαχείρισης μέσω παροχής πληροφοριών για το ιστορικό της μονάδας, υπενθυμίσεις και της κατάστασης της ισχύος. Όταν είναι εγκατεστημένο, το λογισμικό αποθηκεύει τα αρχεία και κλείνει τον υπολογιστή, ακόμη και όταν οι χρήστες δεν είναι κοντά. Όλα τα μοντέλα έχουν τρία χρόνια εγγύηση και Πολιτική Προστασίας Εξοπλισμού, η οποία καλύπτει σωστά συνδεδεμένες συσκευές μέχρι και €150.000 (δείτε την πολιτική για λεπτομέρειες).


Το APC Back-UPS Pro είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το 2ο τρίμηνο του 2010. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την APC καλέστε στο 2106295200 ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.apc.com.