Η AMD παρουσιάζει το AMD Fusion Fund, ένα επενδυτικό πρόγραμμα με το οποίο μπορεί να υποστηριχθεί η ανάπτυξη των νέων ψηφιακών προϊόντων CPU και GPU.


amd-fusion-smallΤο Fusion Fund δημιουργήθηκε με πρωταρχικό σκοπό τις στρατηγικές επενδύσεις σε εταιρείες που ασχολούνται με λύσεις πληροφορικής και κατασκευάζουν προϊόντα που στηρίχθηκαν στα Accelerated Processing Unit (APU) της γκάμας AMD Fusion™ family. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα μπορούν να υποβάλουν καινοτόμες προτάσεις για επενδύσεις και την τελική αξιολόγηση θα γίνει από την AMD.


Οι προτάσεις προς εξέταση περιλαμβάνουν μια σειρά από προϊόντα πληροφορικής επόμενης γενιάς, καθώς επίσης προϊόντα που έχουν σαν βάση τους τα προϊόντα AMD Fusion APU, συμπεριλαμβανομένων λογισμικών εφαρμογών και ανάπτυξη εργαλείων, μοναδικά σχέδια συσκευής, εξαρτήματα για Η/Υ και καινοτόμες ιδέες που επεκτείνουν τις δυνατότητες των υπολογιστών.


Εκτός από τα προγράμματα ανάπτυξης όπως το AMD Fusion Fund, η AMD υποστηρίζει ενεργά τους συνεργάτες της που κατασκευάζουν hardware και software, μέσω του AMD Fusion Partner Program. Το Fusion Partner Program προσφέρει στις εταιρείες κατασκευής software και στους developers τεχνολογικές εξελίξεις, εργαλεία ανάπτυξης και στήριξης, όπως την τεχνολογία ATI Stream technology software development kit (SDK), η οποία υποστηρίζει τα πρότυπα OpenCL™.