Η Nokia σε συνεργασία με τα καταστήματα Γερμανός έδωσαν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να γνωρίσουν από κοντά την πριγκίπισσα της R’n’B Rihanna.


Δυο απο τους νικητές με τη Rihanna (Ελένη Τσάκου, Παναγιώτης Λάβδας)

Δυο απο τους νικητές με τη Rihanna (Ελένη Τσάκου, Παναγιώτης Λάβδας)

Αυτό το καλοκαίρι η Nokia σε συνεργασία με τα καταστήματα Γερμανός υποδέχτηκαν την Rihanna. Σε μια καλοκαιρινή ημέρα γεμάτη μουσική, ο πιο RnB ήχος της πόλης, έπαιξε δυνατά στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όπου οι θαυμαστές της πριγκίπισσας Rihanna απόλαυσαν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα live show.


Παράλληλα, το Ovi Store της Nokia έδωσε την ευκαιρία σε 5 μεγάλους τυχερούς εκτός από VIP προσκλήσεις, τις οποίες κέρδισαν στέλνοντας μήνυμα από το Nokia κινητό τους και κατεβάζοντας τις ειδικά σχεδιασμένες Rihanna εφαρμογές, να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γνωρίζοντας από κοντά την Rihanna σε ένα μοναδικό “meet & greet” event, λίγες ώρες πριν την συναυλία.


Πριν από την συναυλία το κοινό είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο Ovi Store και να μάθει περισσότερα για τις διαθέσιμες εφαρμογές της Rihanna, καθώς επίσης και να φωτογραφηθεί στο ειδικό Rihanna photobooth που είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για τη συναυλία.


H Νokia σε συνεργασία με την Cosmote και τα καταστήματα Γερμανός σας προσφέρει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά ένα ακόμα δυνατό live σε μία από τις πιο σημαντικές ροκ στιγμές αυτού του καλοκαιριού. Στις 20 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας έρχονται οι Aerosmith για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας τους με τίτλο «Cocked, Loaded, Ready to Rock».