Η Kingston Technology Europe Ltd ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πιο γρήγορης μνήμης τριών καναλιών πιστοποιημένης από την Intel.


Kingston HyperX DDR3 Triple ChannelΜε λειτουργία στα 2333MHz, το kit μνήμης Kingston HyperX® triple-channel DDR3 απέσπασε την πιστοποίηση Intel® XMP στην πλατφόρμα Core™ i7™.


Η μνήμη των 2333MHz τρέχει σε χρόνους 9-11-9-27 στα 1.65volt και απέσπασε τη διάκριση σε σύστημα X58 που αποτελείται από επεξεργαστή Intel Core i7-980X και μητρική κάρτα ASUS P6X58D Premium. Η Kingston σύντομα θα διαθέσει τα kits τριών καναλιών 2333MHz 3GB στην αγορά, καθώς και τα kits 2250ΜHz 6GB που απευθύνονται σε ενθουσιώδεις και απαιτητικούς χρήστες, gamers, καθώς και χρήστες που ασχολούνται με το benchmarking και επιθυμούν να φτάσουν σε νέα επίπεδα ταχύτητας.


«Η κορυφαία στην αγορά 2333MHz HyperX δημιουργήθηκε βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών σε design και μηχανική, ενώ υποβλήθηκε σε ΟΕΜ ελέγχους ποιότητας για να κερδίσει την πιστοποίηση της Intel» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Management της Kingston Technology Europe στην Ελλαδα. «Τα νεά kit μνήμης της Kingston είναι ιδανικά για τους overclockers που θέλουν να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στα συστήματα Core i7».


H κυκλοφορία της μνήμης των τριων καναλιών στα 2333MHz ακολουθεί την ανακοίνωση της Kingston το Μάρτιο του 2010 σχετικά με την κατασκευή της γρηγορότερης μνήμης στην κόσμο, πιστοποιημένη από την Intel. Οι HyperX δύο καναλιών είχαν κερδίσει την πιστοποίηση, καθώς χρόνισαν στην εντυπωσιακή ταχύτητα των 2400MHz.


Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφόρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7.