40.000 δοχεία μελάνης εκτυπωτών ανακυκλώθηκαν μέσω της Multirama σε διάστημα ενός έτους.


multirama 2010Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο έτος της ενεργής προσπάθειας της Mutlirama, για περισυλλογή και ανακύκλωση χρησιμοποιημένων μελανιών. Συνεχίζοντας την δράση της η Multirama θέτει στόχο να ξεπεράσει την περισυλλογή 50,000 τεμαχίων χρησιμοποιημένων μελανιών και toners για το 2010.


Από τον Απρίλιο του 2009 και μέσα σε ένα έτος, η Multirama, σε συνεργασία με την εταιρία Filltec, κατάφερε να υπερβεί τους στόχους της και να περισυλλέξει προς ανακύκλωση 40.000 τεμάχια μελανιών και toners μέσα από τα 83 καταστήματα της ανά την Ελλάδα. Για το 2010, η Mutlirama θέτει τον πήχη ακόμη υψηλότερα, με στόχο βραχυπρόθεσμα να ξεπεράσει την περισυλλογή των 50.000 τεμαχίων χρησιμοποιημένων μελανιών και μακροπρόθεσμα, να επικοινωνήσει περαιτέρω το μήνυμα για τη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές.


Η περισυλλογή των μελανιών-toner είναι ένα μόνο βήμα σε μία γενικότερη προσπάθεια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της εταιρίας, καθώς προς την ίδια κατεύθυνση η Multirama σήμερα, μεταξύ άλλων, ακολουθεί συστηματικά διαδικασίες ανακύκλωσης αλλά και ενημερώνει και ευαισθητοποιεί τους εργαζόμενους της με στόχο να γίνει η διαδικασία αυτή καθημερινή πρακτική όλων.


Πράσινα Προϊόντα
Η Multirama, η μόνη εξειδικευμένη αλυσίδα ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα, παρέχει μία εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων των οποίων συμπεριλαμβάνονται και πράσινα προϊόντα τα οποία είναι τόσο χρηστικά όσο και οικολογικά.