Η Vodafone και η SingularLogic ανακοινώνουν σήμερα την υπογραφή συμφωνίας αποκλειστικής στρατηγικής συνεργασίας.


VodafoneΗ συμφωνία αυτή αποτελεί μια πρωτοποριακή στρατηγική συνεργασία, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, για την από κοινού ανάπτυξη και ανάδειξη νέων καινοτόμων λύσεων που θα προσδώσουν ανταγωνιστικότητα και ευελιξία στις επιχειρήσεις πελάτες τους.


Οι λύσεις αυτές (ICT Offerings) αφορούν στις κύριες κατηγορίες των:
– Mobile Applications – επιχειρηματικό λογισμικό για λειτουργία και χρήση μέσω συσκευών κινητών τηλεφώνων και άλλων κινητών συσκευών.
– SaaS (Software as a Service) – λύσεων λογισμικού ως συνδρομητική υπηρεσία
– Εξειδικευμένων (ad-hoc) ICT Έργων (Projects) για Μεγάλες Επιχειρήσεις ή/και Οργανισμούς για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα.


Οι εφαρμογές αυτές θα διατεθούν στην αγορά από τις δύο εταιρίες και τα κανάλια διάθεσής τους συνδυαστικά και ενιαία (bundle) με υπηρεσίες ασύρματης και ενσύρματης επικοινωνίας από το δίκτυο της Vodafone.


Πιο συγκεκριμένα, το πλαίσιο συνεργασίας προβλέπει:
– την ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού και υπηρεσιών σύγκλισης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT Offerings)
– την από κοινού διάθεσή τους σε συνδυασμό με κινητές ή σταθερές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.
– την ενεργή προώθηση από τη SingularLogic ( αποκλειστικός Master Distributor / Dealer) και του Δικτύου Συνεργατών της, τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και προϊόντων της Vodafone.


singular-logicΟ κ. Γιάννης Καρακαδάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις προοπτικές, αλλά και από τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, μέσω της συνεργασίας με έναν παγκόσμιο ηγέτη και έναν εκ των πλέον δυναμικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων στην Ελλάδα, ο οποίος αναγνωρίζεται για τις ιδιαίτερα καινοτόμες και ποιοτικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που παρέχει στην αγορά μας. Πιστεύουμε ότι μέσω αυτής θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πρωτοποριακές, πλήρεις λύσεις και να δημιουργούμε αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους όπως τους μετόχους, τους λοιπούς χρηματοδότες μας, τους πελάτες και τους εργαζομένους μας.»


Ο κ. Νίκος Σοφοκλέους, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VODAFONE δήλωσε σχετικά: «Στη Vodafone έχουμε θέσει ως πρωταρχικό μας στόχο να παρέχουμε στους επαγγελματίες και εταιρικούς μας πελάτες ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, ώστε να μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Η ηγετική θέση την οποία κατέχουμε στον τομέα των εταιρικών πελατών σήμερα ενισχύεται μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με τον ισχυρότερο όμιλο λογισμικού & υπηρεσιών Πληροφορικής στην Ελλάδα, τη SingularLogic. Η συνεργασία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων και δημιουργεί τις βάσεις για ένα νέο μοντέλο αντιμετώπισης των σύνθετων αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης».