H Randstad Ηellas αναβαθμίζει το πληροφοριακό της σύστημα με το InnovEra ERP της Data Communication.


datacommΗ Data Communication υλοποίησε το νέο πληροφοριακό σύστημα της Randstad Hellas, μέλος του Ομίλου του δεύτερου μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στον κόσμο, εφαρμόζοντας τη λύση InnovEra ERP που βασίζεται στο Microsoft Dynamics NAV.


Ο Όμιλος πέτυχε να συγκεντρώσει και ομαδοποιήσει τις εταιρικές πληροφορίες καθώς και να δημιουργήσει τις απαιτούμενες στατιστικές και οικονομικές αναφορές, εξοικονομώντας χρόνο και παρέχοντας μεγαλύτερη προσβασιμότητα στο αρχείο δεδομένων για τα στελέχη της.


Στόχος της Randstad Hellas AE ήταν ο επανασχεδιασμός και η αναβάθμιση του εταιρικού πληροφοριακού συστήματος τόσο σε επίπεδο εταιρίας όσο και αναφορών προς τον Όμιλο. Κύρια απαίτηση ήταν η ομαδοποίηση των στοιχείων και η συγκέντρωσή τους σε μία εφαρμογή ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα από όλα τα στελέχη.


Οι οικονομικές αναφορές προς τον Όμιλο έπρεπε να ακολουθούν τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Δ.Λ.Π) ενώ τα στοιχεία που αφορούν τις αμοιβές προσωπικού έπρεπε να μεταφέρονται αυτόματα από την εφαρμογή μισθοδοσίας Premium HRM της Data Communication που χρησιμοποιεί η εταιρία. Την κάλυψη των απαιτήσεων της Randstad Hellas υλοποίησε η Data Communication με την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του InnovEra ERP, εφαρμογή με περισσότερες από 60.000 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.


To InnovEra ERP της Data Communication και η τεχνολογία της Microsoft την οποία ενσωματώνει πρόσφερε στην Randstad Hellas άμεση πρόσβαση στην πληροφορία και πολλαπλές δυνατότητες παρακολούθησης των δεδομένων. Με το InnovEra ERP, καλύφθηκε η ανάγκη των οικονομικών αναφορών απέναντι στον όμιλο με βάση τα Δ.Λ.Π. τόσο σε επίπεδο κάθε μίας εταιρίας χωριστά όσο και για τα ενιαία αποτελέσματα.


Με την εφαρμογή Business Analysis, που είναι ενσωματωμένη στο InnovEra ERP, ένα πολύ ευέλικτο και απλό εργαλείο δημιουργίας στατιστικών αναφορών που στηρίζεται στην τεχνολογία OLAP cubes, καλύφθηκαν ολοκληρωμένα οι ανάγκες τις εταιρείας σε στατιστικές και οικονομικές αναφορές. Τέλος, με τη διαδικασία εξαγωγής αρχείων Ascii από την εφαρμογή Premium HRM – Μισθοδοσία και εισαγωγής τους στο InnovEra ERP επιτεύχθηκε η «γεφύρωση» των 2 εφαρμογών σε επίπεδο λογιστικών εγγραφών.