Το online megastore GETITNOW.GR διοργάνωσε “Fashion & The City” πάρτι, εμπνευσμένο από τη νέα ταινία “Sex & The City 2”


fashion and the cityΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 27 Μαΐου, στο Odeon Kosmopolis,με αφορμή την ανακοίνωση της ολοκαίνουργιας κατηγορίας του site με γυναικεία και ανδρική μόδα, που θα είναι έτοιμη και ολοκληρωμένη το φθινόπωρο.


Oικοδέσποινα ήταν η shopping queen του GETITNOW.GR, Elena Crociani και προσκεκλημένοι εκπρόσωποι από τον κόσμο της μόδας και των Media, αλλά και τυχεροί φίλοι του site, που κέρδισαν προσκλήσεις μέσω διαγωνισμού.


Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή της ταινίας “Sex & Τhe City 2” και συνεχίστηκε με cosmopolitan cocktails, πολύ μουσική και μόδα στο “Fashion & The City” πάρτι, στο bar restaurant “Just Us”. Εκεί, οι προσκεκλημένοι φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί και έδωσαν τις ευχές και τις ιδέες τους για το νέο site.


Στο πάρτι βρέθηκε και ο γνωστός στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης που έδωσε έξυπνα tips και συμβουλές για ένα total “Sex & Τhe City” look.


Στο τέλος της βραδιάς, κληρώθηκαν πολλά πλούσια δώρα από την ταινία σε 10 τυχερές νικήτριες. Μια από αυτές, κέρδισε το must-have fashion αξεσουάρ της χρονιάς, το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition – ένα digital clutch που συνδυάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία στα PC με το εκπληκτικό design “Butterfly Lovers”, και είναι ιδανικό για κάθε fashionista.