Tο MLS Talk&Write υποστηρίζει πλέον και τα Microsoft Windows Vista, MS Word 2007 και MS Outlook 2007.

Στη νέα έκδοση του καταξιωμένου ελληνικού φωνητικού κειμενογράφου, MLS Talk & Write, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να γράφει μιλώντας στον υπολογιστή χωρίς να χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο, προχώρησε η εταιρία υψηλής τεχνολογίας, MLS Πληροφορική ΑΕ.

Μετά την αναβάθμισή του, το MLS Talk & Write ενσωματώνει μια σειρά από νέες, εντυπωσιακές δυνατότητες, ενώ προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, αμεσότητα και πιστότητα. Ακόμη, το MLS Talk&Write υποστηρίζει πλέον και τα Microsoft Windows Vista, MS Word 2007 και MS Outlook 2007.

Με το νέο MLS Talk & Write η MLS βρίσκεται για ακόμη μια φορά στην κορυφή της πρωτοπορίας και ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον τομέα των γλωσσικών τεχνολογιών. Ο ελληνικός φωνητικός κειμενογράφος, MLS Talk & Write αναπτύχθηκε από την MLS χρησιμοποιώντας την παγκοσμίως καταξιωμένη τεχνολογία αναγνώρισης συνεχούς λόγου της εταιρίας Philips, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 και εδραιώθηκε πολύ γρήγορα ως η κορυφαία εφαρμογή αναγνώρισης συνεχούς λόγου στην ελληνική αγορά.

Το MLS Talk & Write μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο αποτελεσματικά στη δουλειά και στο σπίτι. Η νέα έκδοση δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να γράφει μέχρι και 160 λέξεις το λεπτό, δηλαδή έξι φορές γρηγορότερα από ένα μέσο χρήστη και να μεταφέρει μια ολόκληρη σελίδα κειμένου στον υπολογιστή σε λιγότερο από 3 λεπτά χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή του.

Επιπλέον, χάρη στην υπεροχή της τεχνολογίας Philips και το ευρύ λεξιλόγιο, που ξεπερνά τις 510.000 λέξεις ο λόγος αποτυπώνεται σε ηλεκτρονικό κείμενο με πιστότητα 99%.

Στα πλεονεκτήματα του MLS Talk & Write περιλαμβάνονται ακόμη: η απευθείας υπαγόρευση στο MS Word και στο MS Outlook, η προσθήκη νέων λέξεων, ακόμη και λέξεων με λατινικούς χαρακτήρες, η αναπαραγωγή υπαγόρευσης με ταυτόχρονη υπόδειξη λέξεων για εύκολη διόρθωση κειμένου, η διόρθωση κειμένου με χρήση φωνητικών εντολών, η εισαγωγή σημείων στίξης και εντολών παραγραφοποίησης, η απευθείας μορφοποίηση αριθμητικών δεδομένων, ημερομηνιών κλπ, η υποστήριξη δυο διαφορετικών μοντέλων χρήστη(αντρική/γυναικεία φωνή) κα.

Το MLS Talk & Write περιλαμβάνει μικρόφωνο προηγμένης τεχνολογίας PLANTRONICS που επιτρέπει τη βέλτιστη απόδοση της εφαρμογής, ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον.

Το MLS Talk & Write διατίθεται από αλυσίδες καταστημάτων υψηλής τεχνολογίας και ηλεκτρονικών ειδών, καταστήματα υπολογιστών, hypermarkets και βιβλιοπωλεία.