Εκατομμύρια καταστήματα games παγκοσμίως λάνσαραν στις 28/5/2010, το UFC 2010 Undisputed για PlayStation 3 και Xbox 360.


UFC10Το UFC UNDISPUTED 2010 βασίζεται στο No1 οργανισμό MMA, το Ultimate Fighting Championship. Το UFC UNDISPUTED 2010 καλεί πάνω από 100 από τους πιο μάχιμους παλαιστές του UFC στη σκληρότερη μάχη όλων των εποχών. Το UFC έχει στήσει ένα πολύ γερό Career Mode, καθώς και νέες καινοτομίες στο online gaming, αποδίδοντας περισσότερο ρεαλισμό και μεγαλύτερη έκταση. Πάνω από όλα όμως μας παρέχει το ρεαλιστικότερο σύστημα μάχης που έχουμε δει ποτέ σε κονσόλα.


Το UFC UNDISPUTED 2010 αυτή τη στιγμή σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων σε Ευρώπη και Αμερική λόγω του ανανεωμένου συστήματος πάλης που χρησιμοποιεί. Ο συνδυασμός των χαρακτήρων καθώς και οι νέες καινοτομίες στο online mode θα σας ενθουσιάσουν Τα νέα online προγράμματα πάλης θα δώσουν τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν μια ομάδα «Camp» και να βελτιωθούν πάνω σε αυτήν, ενώ παράλληλα θα βελτιώνονται και τα skills τους στο MMA.


«To UFC UNDISPUTED 2010 είναι το κορυφαίο παιχνίδι σπορ που κυκλοφόρησε αυτή τη χρονιά και κάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια πυγμαχίας να φαίνονται αδιάφορα. Το UFC είναι το κορυφαίο μαχητικό γεγονός και το UFC UNDISPUTED 2010 είναι το μόνο που μπορεί να μιμηθεί την αυθεντία του και την ένταση του στο εικονικό οκτάγωνο”, σχολίασε ο πρόεδρος του UFC Dana White.