Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη συμμετοχή της, ως Επίσημος Χορηγός, στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.


Torch - Photo2Η μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας θα ξεκινήσει το Μάιο του 2012 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2012, με την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.


«Ως Παγκόσμιος Υποστηρικτής, η Samsung έχει μια σταθερή δέσμευση προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι για ακόμα μία φορά ενθουσιασμένη που θα κατέχει τη θέση του Επίσημου Χορηγού της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας. Ως καθιερωμένος ηγέτης στις καινοτόμες τεχνολογίες κινητών, που προσφέρουν νέες και συναρπαστικές εμπειρίες για όλους, η Samsung φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει το συμβολισμό και τη δύναμη της Ολυμπιακής Φλόγας, ώστε να συνδέσει τη νεολαία και τον αθλητισμό», δήλωσε ο κος Gyehyun Kwon, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Παγκόσμιου Αθλητικού Marketing της Samsung.


Η επίσημη ανακοίνωση της χορηγίας της Samsung στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για το 2012 πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, στο Λονδίνο, υπό τη στήριξη της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (LOCOG) και τη συμμετοχή του Λόρδου Sebastian Coe, Προέδρου της LOCOG και του κου Hugh Robertson, Υπουργού Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων. Μια ένδειξη για το τι πρόκειται να επακολουθήσει, ήταν η συμμετοχή νεανικού κοινού στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πρεσβευτές της νεολαίας της Samsung, τον 16χρονο Danny Mills Pappoe, από την ομάδα νέων της Τσέλσι.


Η Samsung, ως Επίσημος Χορηγός, θα συνοδεύσει την Λαμπαδηδρομία σε όλες τις διαδρομές στο Ηνωμένο Βασίλειο και παράλληλα θα διαδραματίζει καίριο ρόλο στην επίτευξη ενθουσιώδους κλίματος στο κοινό. Ακόμα, έχει την ευκαιρία να χρίσει εθελοντές ως Λαμπαδηδρόμους, χαρίζοντάς τους μία μοναδική εμπειρία ζωής.