Εντυπωσιακή συμμετοχή σημείωσαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Oktabit στις 17 και 19 Μαΐου 2010 στην Αθήνα & στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.


oktabit event may 2010Έχοντας ως τίτλο: “Connected – Join the team”, οι εκδηλώσεις επιχείρησαν να στείλουν το μήνυμα της αναγκαιότητας συνεργασίας μεταξύ του συνόλου των εκπροσώπων του Καναλιού μεταπώλησης με την ΟΚΤΑΒΙΤ και τους συνεργαζόμενους πληροφοριακούς οίκους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με αποδοτικό τρόπο τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις και προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.


Και στις δύο εκδηλώσεις, συμμετείχαν ως Χορηγοί οι εταιρίες Microsoft, Intel, Acer και Infolex, στελέχη των οποίων είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τις σύγχρονες τεχνολογικές τους λύσεις, τις εξειδικευμένες δράσεις που έχουν αναπτύξει για το ΙΤ Κανάλι, αλλά και της επισήμανσης των ευκαιριών ανάπτυξης και πώλησης που προκύπτουν για τους Συνεργάτες του Καναλιού της OKTABIT.


Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του στην Αθήνα, ο κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΚΤΑΒΙΤ: “Σήμερα, βιώνουμε μια έντονη αλλαγή στο σύνολο του οικονομικού όσο και επιχειρηματικού περιβάλλοντος τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο, που λαμβάνει χώρα με καταιγιστικούς ρυθμούς. Πλέον, απαιτούνται ριζικές μεταβολές στον τρόπο λειτουργίας και δράσης των επιχειρήσεων, αλλά και των επαγγελματιών. Μάλιστα, η πολυπόθητη ανάκαμψη θα είναι ψηφιακή, εισάγοντας νέους κανόνες. Από την πλευρά μας, απαιτείται συλλογική όσο και ατομική ευθύνη, αλλά και ταυτόχρονη ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Ο δρόμος που καλούμαστε να διαβούμε είναι δύσκολος, μακρύς όσο και ανηφορικός, ωστόσο με την κατάλληλη προετοιμασία θα τα καταφέρουμε. Η εφαρμογή σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας από τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα θα συμβάλλει καταλυτικά στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών, στην επικράτηση της διαφάνειας, αλλά και την περισσότερο εύρυθμη λειτουργία του. Η Ελλάδα βρίσκεται σε… εμπόλεμη κατάσταση, γεγονός που μας αναγκάζει να υψωθούμε πάνω και πέρα από τις περιστάσεις. Η ΟΚΤΑΒΙΤ προσφέρει καθημερινά στήριξη στους συνεργάτες-πελάτες της και στους προμηθευτές της κινούμενη με αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, τόλμη και φυσικά ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Οφείλουμε να φανούμε συνεπείς και αντάξιοι απέναντι στην κρίση, προκειμένου να αναδειχθούμε τελικοί κινητές”.
Στο περιθώριο των δύο εκδηλώσεων, οι παριστάμενοι συνεργάτες της ΟΚΤΑΒΙΤ είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά μια σειρά από τεχνολογικά προϊόντα και λύσεις που παρουσιάζονταν σε ειδικούς εκθεσιακούς χώρους από την πλευρά των Microsoft, Intel, Acer και Infolex. Παράλληλα, μπορούσαν να συζητήσουν με στελέχη των εταιρειών, λαμβάνοντας εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε σειρά από ερωτήματα και απορίες.