Ξεκίνησε ο μεγάλος online διαγωνισμός της On Telecoms με έπαθλο δύο διπλά ταξίδια στη Νότια Αφρική.


Basic CMYKΤα έπαθλα περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή στο Γιοχάνεσμπουργκ σε πολυτελή ξενοδοχεία, σαφάρι στο Kruger National Park και μία αξέχαστη έκπληξη.


Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν στο διαγωνισμό μπαίνοντας στο www.on.gr/southafrica και προσκαλώντας τουλάχιστον ένα φίλο τους να συμμετάσχει και αυτός στο διαγωνισμό. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να προσκαλέσει μέχρι 10 φίλους για να αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει.


Ειδικότερα, όσοι είναι ήδη πελάτες της On Telecoms ή της Vivodi, ή όσοι κάνουν online αίτηση μέχρι τις 27 Ιουνίου 2010 για να γίνουν πελάτες της On Telecoms, πολλαπλασιάζουν επί 5 φορές τις πιθανότητές τους να κερδίσουν.


Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα η On Telecoms συνεχίζει τη μοναδική online προσφορά της. Οι νέοι συνδρομητές της μπορούν να επιλέξουν στο www.on.gr το συνδυασμό σταθερής τηλεφωνίας, ADSL internet και ψηφιακής τηλεόρασης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και, κάνοντας online αίτηση, να επωφεληθούν από έκπτωση 25% στο μηνιαίο τους πάγιο για ένα ολόκληρο χρόνο. Έτσι για το μήνα Ιούνιο, οι νέοι συνδρομητές της On Telecoms θα βγουν διπλά κερδισμένοι.


Το αναλυτικό πρόγραμμα του επάθλου είναι το εξής:
7 Ιουλίου: Αναχώρηση από Αθήνα για Γιοχάνεσμπουργκ
8 Ιουλίου: Άφιξη στο Γιοχάνεσμπουργκ, Ν. Αφρική.
9 Ιουλίου: Αναχώρηση για διήμερο σαφάρι στο Kruger National Park
11 Ιουλίου: Επιστροφή στο Γιοχάνεσμπουργκ το πρωί, μια μεγάλη μέρα για το ποδόσφαιρο!
12 Ιουλίου: Πρωί ελεύθερο για ξεκούραση και το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα
13 Ιουλίου: Άφιξη στην Αθήνα


Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.on.gr ή να καλέσουν στο 13801.