Η Fujitsu Siemens Computers παρουσιάζει τα πρώτα της notebook με την τελευταία επεξεργαστική τεχνολογία της Intel, Centrino 2.

Fujitsu Siemens LifebookΗ Fujitsu Siemens Computers λανσάρει μια νέα σειρά επαγγελματικών notebook, βασισμένων στη νέα τεχνολογία επεξεργαστών Centrino 2 της Intel – την ίδια στιγμή που αυτή η τεχνολογία εισάγεται στην αγορά. Επιπλέον βρίσκονται καθ’ οδόν νέα notebook εξοπλισμένα με αυτή την τεχνολογία, όπως ένα smart tablet PC που προορίζεται για αρχάριους και μαθητές, καθώς επίσης και μια σειρά ultra-mobile φορητών. Τα νέα μοντέλα, χάρη στο νέο Intel 45 chipset, παρέχουν μεγαλύτερη απόδοση.

«Ως πρωτοπόρος εταιρεία, η Fujitsu Siemens Computers έχει ενσωματώσει την τελευταία επεξεργαστική τεχνολογία της Intel στα νέα προϊόντα ακριβώς από το ξεκίνημά της. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που παρουσιάζουμε τα πρώτα επαγγελματικά notebooks βασισμένα στη νέα τεχνολογία επεξεργαστών στις αρχές του επόμενου μήνα, κάτι το οποίο ενισχύει την κορυφαία θέση που κατέχουμε στην αγορά και την πρωτοπορία μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του τμήματος Volume Business της Fujitsu Siemens Computers, Andreas Thimmel. «Αυτό το λανσάρισμα είναι το πρώτο βήμα μιας μεγάλης καμπάνιας που θα γίνει στον τομέα των επαγγελματικών notebooks και σκοπεύουμε να εκπλήξουμε την αγορά περισσότερο από μία φορά μέσα στο έτος».

H νέα επεξεργαστική τεχνολογία που διαθέτουν οι τρεις σειρές επαγγελματικών υπολογιστών δεν αποτελεί το μοναδικό ιδιαίτερο τους χαρακτηριστικό. Τα νέα μοντέλα των σειρών ESPRIMO Mobile V Series, ESPRIMO Mobile Series και LIFEBOOK Series διαθέτουν πλήθος χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας. Τα νέα notebooks φέρουν όλα προαιρετικά το ενσωματωμένο 3G/UMTS – από τα βασικά μοντέλα έως τα ultra portable. Το ασφαλές ενσωματωμένο HSDPA/HSUPA παρέχει γρήγορη ευρυζωνική πρόσβαση ενώ είστε εν κινήσει. Έτσι η χρήση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο γίνεται πραγματικότητα, όπως η τηλεδιάσκεψη, το VoIP, η πρόσβαση σε αρχεία και η γρήγορη ανταλλαγή e-mails με μεγάλα σε μέγεθος επισυναπτόμενα αρχεία μέσω ασύρματων δικτύων, παρέχοντας στους χρήστες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Σειρές notebooks από την Fujitsu Siemens Computers:

Value line – ESPRIMO Mobile V

Η entry-level σειρά ESPRIMO Mobile V έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές γραφείου. Είναι κατάλληλη για χρήση σε μικρού μεγέθους επιχειρήσεις και έχει άριστη αναλογία τιμής / απόδοσης.

Business Line ESPRIMO Mobile

Τα φορητά αυτής της σειράς είναι επαγγελματικά notebooks που καλύπτουν τις υψηλότερες επιχειρησιακές απαιτήσεις. Χάρη στην απεριόριστη συνδεσιμότητα και στη σειρά τυποποιημένων εξαρτημάτων που προσαρμόζονται σε ολόκληρη την “οικογένεια” ESPRIMO Mobile, αυτά τα μοντέλα καθιστούν τη ζωή ευκολότερη κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Business Line Plus – LIFEBOOK

Η επαγγελματική Σειρά Plus – LIFEBOOK Series – προσφέρει εναρμόνιση στο βελτιστοποιημένο βάρος, το μέγεθος και το στυλ. Αυτά τα μοντέλα είναι μικρού βάρους και ταιριάζουν ιδανικά σε εκείνους που ταξιδεύουν συχνά και εκτιμούν το συνδυασμό κομψότητας και λειτουργικότητας.