Η SingularLogic και η NEC υπέγραψαν στρατηγική συνεργασία στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής.


singular-logicΗ NEC κατέχει σήμερα, μία από τις υψηλότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών τηλεφωνικών κέντρων για επιχειρήσεις, ενώ αποτελεί την πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στην Ευρώπη. Οι λύσεις που διαθέτει η NEC στην ελληνική αγορά είναι αξιόπιστες, ευέλικτες και εύκολα επεκτάσιμες, ενώ θεωρούνται εξαιρετικά ανταγωνιστικές από πλευράς κόστους-λειτουργικότητας.


Η νέα αυτή συμφωνία, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της SingularLogic για την αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργούνται από τη σύγκλιση των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Οι λύσεις της NEC θα συμπληρώσουν το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο που διαθέτει η SingularLogic στην ελληνική αγορά, στο χώρο των τηλεφωνικών συστημάτων, με έμφαση στην αγορά των μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών καθώς και σε επιλεγμένες κάθετες αγορές, όπως η αγορά της εστίασης και της φιλοξενίας.


Με βάση τη συνεργασία αυτή η SingularLogic αποτελεί, μέσω του εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών που διαθέτει (600 Business Partners), στρατηγικό συνεργάτη για τη μεταπώληση & τη διανομή των σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών λύσεων της NEC, στις παραπάνω αγορές. Στο πλαίσιο της ίδιας συνεργασίας, η SingularLogic εξασφαλίζει τη διασυνδεσιμότητα των εφαρμογών λογισμικού που διαθέτει με τα τηλεφωνικά κέντρα της NEC. Σε πρώτη φάση υποστηρίζεται η διασύνδεση με τις εφαρμογές SingularLogic Restaurant και Hotel, που απευθύνονται στις κάθετες αγορές των εστιατορίων, delivery και ξανοδοχείων.


Η νέα αυτή συνεργασία θα προσδώσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα όχι μόνο στις δύο εταιρίες, αλλά και στις μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προσφέροντας τους οικονομικές και εύχρηστες λύσεις σταθερής τηλεφωνίας, που διαθέτουν πλούσια λειτουργικότητα και βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους, ενώ παράλληλα μειώνουν το κόστος των υποδομών και της επένδυσης τους σε συστήματα τηλεπικοινωνιών.