Το Panda Cloud Office Protection αναδείχθηκε ως το πιο καινοτόμο προϊόν, ενώ το Panda GateDefender Performa.


panda logoΟι επιχειρηματικές προϊοντικές λύσεις ασφάλειας της Panda Security συνεχίζουν να λαμβάνουν βραβεία και διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις πιο πρόσφατες κατακτήσεις, συγκαταλέγεται η ανάδειξη του Panda Cloud Office Protection (την επιχειρηματική λύση ασφάλειας SaaS που βασίζεται στο cloud), ως το πιο καινοτόμο προϊόν.


Η διάκριση αυτή ελήφθη στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Infosecurity που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα, όπου διακρίθηκε και ως η πρώτη εταιρική λύση στην κινεζική αγορά, βασισμένη στην ασφάλεια cloud. Επιπλέον η σειρά 9000 του Panda GateDefender Performa ψηφίστηκε ως το συνιστώμενο προϊόν χρήσης, μέσα από μία ψηφοφορία που διεξήχθη στα πλαίσια της ίδιας έκθεσης, μεταξύ των επισκεπτών.


Το Panda GateDefender Performa κέρδισε επίσης πρόσφατα το βραβείο της καλύτερης λύσης ασφάλειας hardware, από την ισπανική έκδοση του έγκριτου περιοδικού Byte. Σύμφωνα με το περιοδικό: «Καθώς το 99% των απειλών προέρχονται από το Internet, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και όχι πολυτέλεια, μία εταιρική λύση περιμετρικής προστασίας. Το Panda GateDefender Performa, είναι μία συσκευή UTM που προστατεύει τα δίκτυα από όλες τις μορφές απειλών που μπορούν να φθάσουν στα συστήματα μιας επιχείρησης μέσω του Internet».


Τέλος το περιοδικό SC Magazine (ΗΠΑ και Μεγ. Βρετανία) απέδωσε στο Panda GateDefender Performa 9500 τον χαρακτηρισμό τεσσάρων αστέρων (http://www.scmagazineus.com/panda-gatedefender-performa-9500/review/3137/) στα πλαίσια μιας συγκριτικής δοκιμής που διεξήγαγε στο τεύχος Απριλίου, υπογραμμίζοντας την απλότητα με την οποία το προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί και να ρυθμιστεί μέσω του web interface. Ο συντάκτης του άρθρου, Peter Stephenson, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το προϊόν αντιπροσωπεύει μια αγορά που αξίζει τα χρήματά της, αποδίδοντας αντίστοιχα το χαρακτηρισμό «Value for money».


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές λύσεις ασφάλειας της Panda Security παρακαλώ επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.pandasecurity.com/enterprise.