Ο νέος… trendy φάκελος προστασίας DICOTA PerfectSkin Color για φορητούς υπολογιστές 15.4’’ δίνει χρώμα στην καθημερινότητά σας!

Dicota PerfectSkinΗ DICOTA παρουσίασε πρόσφατα το PerfectSkin Color, το νέο κομψό φάκελο για τη προστασία και μεταφορά του φορητού σας υπολογιστή 15.4’’ και διαστάσεων 360Χ265Χ35mm. Η θήκη PerfectSkin Color 15.4’’-διαθέσιμη σε 6 (έξι) μοντέρνους χρωματισμούς κόκκινο, ροζ, κίτρινο, πράσινο, μπλε σκούρο και πράσινο- είναι κατασκευασμένη από το ανθεκτικό αφρώδες υλικό neoprene, ώστε να προστατεύεται ο φορητό σας υπολογιστής από γρατσουνιές και κραδασμούς. Παράλληλα, λόγω της ελαστικότητας του συγκεκριμένου υλικού, η θήκη αποκτά απόλυτα το σχήμα του υπολογιστή σας σαν  “δεύτερο δέρμα” του.
Η PerfectSkin Color 15.4’’ είναι εξοπλισμένη με φερμουάρ πολύ καλής ποιότητας το οποίο διαθέτει ειδική επένδυση για επιπλέον προστασία, ενώ είναι τόσο λεπτή που μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε είτε μόνη της για τη μεταφορά του φορητού σας ή να την τοποθετήσετε μέσα σε κάποια μεγαλύτερη τσάντα. Διατίθεται στη λιανική τιμή των €21,90 μέσω των συνεργαζόμενων δικτύων λιανικής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη WaveMotion, τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων DICOTA στην Ελλάδα, στο τηλέφωνο 210-9244505 ή να επισκεφθείτε τo website: www.dicota.com.