Σε Gold Channel Partner αναβαθμίστηκε πρόσφατα η Real Consulting, επισφραγίζοντας την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στο χώρο του SAP.


RealConsulting_LOGOΗ αναβάθμιση της εταιρείας από Silver σε Gold Channel Partner, την υψηλότερη βαθμίδα πιστοποίησης συνεργατών της SAP, αποτελεί μια σημαντική διάκριση για τη REAL CONSULTING, καθώς δικαιώνει τη στρατηγική της επένδυση στις λύσεις SAP και αναδεικνύει την εκτεταμένη εμπειρία της εταιρείας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων SAP.


Η REAL CONSULTING, είναι ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες της SAP στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με επιτυχία πολυάριθμα έργα SAP σε μεγάλους οργανισμούς του ιδιωτικού τομέα, στον κλάδο της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, της λιανικής και του εμπορίου, της ενέργειας, των χρηματοπιστωτικών οργανισμών, καθώς και του Δημοσίου τομέα. Οι πελάτες της εταιρείας συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΚΙΚΗ, CYCLON, WIND HELLAS, ΜΟTOR OIL, ΔΕΣΦΑ, ΙΟΝ, MULTIRAMA, INTERSPORT (Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία), ΑΤΛΑΝΤΑ, MULTIRAMΑ, IKEA (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία) κ.α