Τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Rihanna, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα για μία live εμφάνιση το What’s UP.


WHAT'S UP 'Rihanna'Την Τρίτη 1 Ιουνίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όσοι θαυμαστές της μεγάλης star εξασφαλίσουν εισιτήρια από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα.


Το WHAT’S UP δίπλα στα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα που φιλοξενούνται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συναυλία του καλοκαιριού και να προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να ζήσουν από κοντά μια εντυπωσιακή μουσική εμπειρία.


Όσοι συνδρομητές WHAT’S UP ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας τους (με ποσό άνω των 10€) σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί να κερδίσουν ένα από τα 2000 εισιτήρια που θα τους φέρει σε απόσταση αναπνοής από τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Επιπλέον, 10 τυχεροί έχουν την δυνατότητα να την γνωρίσουν από κοντά.


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, εύκολα και γρήγορα, το πολυπόθητο εισιτήριο κερδίζοντας παράλληλα και πολλά άλλα δώρα όπως το τελευταίο album της νεαρής τραγουδίστριας.


Στα τέσσερα χρόνια της καριέρας της, η Rihanna έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατ. δίσκους παγκοσμίως, με πολλές διακρίσεις και κορυφαία singles και η συναυλία της στην Αθήνα υπόσχεται στο ελληνικό κοινό μια βραδιά non stop επιτυχιών και ένα μοναδικό show.