Η Wind Ελλάς, από τις 19 Μάιου 2010 προσφέρει στους συνδρομητές της δωρεάν πλοήγηση από το κινητό στη νέα ιστοσελίδα 0.facebook.com.


Facebook Zero with VivazΥποστηρίζοντας το 0.facebook.com, η WIND δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να μένουν συνδεδεμένοι μέσω Facebook με τους φίλους και την οικογένειά τους από το κινητό τους τηλέφωνο χωρίς καμία χρέωση δεδομένων.


Η υπηρεσία 0.facebook.com του Facebook είναι βελτιωμένη ως προς την ταχύτητα – είναι μια νέα, γρηγορότερη και «ελαφριά» εκδοχή της υπηρεσίας του Facebook μέσω κινητού m.facebook.com. Ο ιστότοπος δεν έχει γραφικά ή φωτογραφίες και οι σελίδες του 0.facebook.com έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζονται από το δίκτυο της WIND.


Οι φωτογραφίες που «ανεβαίνουν» στο Facebook είναι μόνο ένα κλικ μακριά από το 0.facebook.com. Για να δει κάποιος μια φωτογραφία το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει κλικ στο σύνδεσμό της λαμβάνοντας σχετική ενημέρωση ότι φεύγει από το 0.facebook.com. Οι καθιερωμένες χρεώσεις δεδομένων θα ισχύσουν όταν κάποιος φύγει από το 0.facebook.com για να δει φωτογραφίες.