Η Intracom IT Services ανέλαβε το έργο της αναβάθμισης του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος της GENIKI Bank, στην έκδοση PROFITS® v. 7.0.


intracom_it_services_177xΗ νέα έκδοση PROFITS® v. 7.0 είναι η πλέον πρόσφατη έκδοση του Core Banking Συστήματος PROFITS® της INTRACOM IT Services, το οποίο έχει δεκάδες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και παρέχει σημαντικές καινοτομίες και νέα λειτουργικότητα στα βασικά του υποσυστήματα. Διαθέτει νέους μηχανισμούς εκτέλεσης με ενσωματωμένες νέες online / real time δυνατότητες, καθώς και έναν αριθμό νέων υποσυστημάτων, καλύπτοντας το σύνολο των λειτουργικών αναγκών των σύγχρονων τραπεζών μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης. Οι καινοτομίες που ξεχωρίζουν είναι οι ακόλουθες:


– Αρχιτεκτονική βασισμένη σε Επιχειρησιακούς κανόνες (Rule-based Architecture)
– Πλήρης υποστήριξη «πακέτων» προϊόντων με δυναμική στοχοθέτηση πελατείας (Product packaging)
– Χρήση δυναμικών ορίων έκθεσης σε κίνδυνο (Risk Exposure Boundaries)
– Δυνατότητα εγκατάστασης σε πολλαπλές πλατφόρμες, γλώσσες, νομίσματα, κανάλια, κλίμακες (Multi-design: -Platform, -Scale, -Currency, -Lingual, -Channel)
– Εκτεταμένες δυνατότητες πλοήγησης και ενημέρωσης (Navigation & Drill-down capabilities)
– Δυνατότητες προσομοίωσης λειτουργιών (Simulation Engine)
– Service Oriented Architecture (SOA) με χρήση του πλήρως ολοκληρωμένου PROFITS® Gateway


Η νέα έκδοση PROFITS® v. 7.0, με αδιάλειπτη 24Χ7 λειτουργία, αποτελεί για τις τράπεζες ένα τελευταίας τεχνολογίας εργαλείο, το οποίο προσφέρει ευελιξία και σημαντική βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών τους, καθώς και μείωση του λειτουργικού τους κόστους, με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης που προσφέρουν στους πελάτες τους.


Με τη νέα έκδοση PROFITS® v. 7.0, η GENIKI Bank ενισχύει την δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισής της στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, δημιουργώντας και προσφέροντας άμεσα νέα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της, και μειώνοντας παράλληλα το χρόνο και το κόστος υλοποίησής τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της νέας “rule-based” αρχιτεκτονικής του συστήματος που παρέχει στην Τράπεζα τη δυνατότητα καθορισμού νέας λειτουργικότητας, παροχής πληροφόρησης (reporting), αυτοματοποίησης πληρωμών, υλοποίησης διεπαφών (interfacing), με χρήση επιχειρησιακών κανόνων για κάλυψη των απαραίτητων τραπεζικών λειτουργιών και διαδικασιών. Οι κανόνες αυτοί εφαρμόζονται και μπορούν να αλλάζουν δυναμικά, σύμφωνα με την πολιτική της Τράπεζας, χωρίς επεμβάσεις στον πηγαίο κώδικα του συστήματος.