Tο Openfund προχωρά στην έναρξη των διαδικασιών υποβολής προτάσεων για τον τρίτο γύρο λειτουργίας του.


openfund_logoΟι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαμορφώσουν ομάδες 2-4 ατόμων και να υποβάλλουν περιληπτικά τις επιχειρηματικές ιδέες τους στην ηλεκτρονική φόρμα υποβολής (http://theopenfund.com/apply/idea). Οι προτάσεις θα πρέπει να συσχετίζονται με λογισμικό, το διαδίκτυο ή και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, επίσης να καινοτομούν στη διεθνή αγορά.


Οι έως 5 ομάδες που πρόκειται τελικά να επιλεγούν θα λαμβάνουν εκτενή συμβουλευτική υποστήριξη και χρηματοδότηση αρχικού σταδίου μεταξύ €25.000 και €35.000, εν τέλει οτιδήποτε απαιτείται για να ασχοληθούν απερίσπαστα με την υλοποίηση της αρχικής ιδέας σε λειτουργικό προϊόν εντός διαστήματος 4 μηνών.


Στο πλαίσιο της έναρξης υποβολών του νέου γύρου, ο διευθυντής Γεώργιος Κασσελάκης δήλωσε: “Είμαστε στην ευτυχή θέση να απευθύνουμε και πάλι μία χειροπιαστή πρόταση στο σύνολο εκείνων που επιθυμούν να εκκινήσουν την επιχειρηματική τους διαδρομή με τα καλύτερα δυνατά εχέγγυα. Είμαστε πεπεισμένοι πως πίσω από την τρέχουσα κρίση βρίσκονται σημαντικές ευκαιρίες και φιλοδοξούμε να τις αξιοποιήσουμε.”


Το σύνολο των σχετικών πληροφοριών, καθώς και οδηγίες με καλές πρακτικές υποβολής, βρίσκονται διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Openfund. Η προθεσμία υποβολής προτάσεων ολοκληρώνεται την Τετάρτη 30 Ιουνίου, ενώ έγκαιρα υποβεβλημένες προτάσεις απολαμβάνουν ανάδρασης και της δυνατότητας βελτιωμένης υποβολής.