Το Vodafone CU και το Mad φέρνουν τους Grand Avenue στην Ελλάδα για ένα απόλυτο, free & loud live …κάτω από την Ακρόπολη!

Το δανέζικο συγκρότημα που έγινε γνωστό στο ελληνικό κοινό με τα κομμάτια “Bullet” και “The Outside” έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία.

Οι fans των Grand Avenue θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά την Τρίτη 29 Ιουλίου στις 21:00 στην Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο. Η γενική είσοδος είναι ελεύθερη.

To Vodafone CU εξασφάλισε, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, 100 διπλά Vodafone CU VIP Pass για να παρακολουθήσουν τους Grand Avenue από απόσταση αναπνοής! Οι συνδρομητές Vodafone CU μπορούν να εξασφαλίσουν ένα από τα 100 διπλά Vodafone CU VIP πάσα για να δουν τους Grand Avenue από την πρώτη σειρά, στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 1321 για να συμμετάσχουν στην κλήρωση.

Τέλος τo Vodafone CU εξασφάλισε 4 Vodafone CU Meet & Greet πάσα τα οποία θα δώσει με κλήρωση σε 4 τυχερούς CU συνδρομητές για να γνωρίσουν τους Grand Avenue από κοντά, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού στο www.vodafone.gr, στην ενότητα «CU Events»