Μετά την επιτυχία του βραβευμένου από το MCV We Sing, η Nordic Games ανακοινώνει το We Sing Encore, την πολυαναμενόμενη συνέχειά του.


we singΤο We Sing Encore θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο του 2010 και θα περιλαμβάνει 40 υπέροχα νέα τραγούδια, η πλειοψηφία των οποίων θα συνοδεύεται από τα αυθεντικά video – clips. Τα τραγούδια του είναι pop, rock, rap και R&B, και συνδυάζουν κλασικά τραγούδια για party, όπως το Love Shack (B52s), σύγχρονα hits όπως Fight For This Love (Cheryl Cole), ευρέως γνωστά όπως Don’t Stop Movin’ (S Club 7), hip-hop hits όπως Shut Up (Black Eyed Peas) και τα αγαπημένα των γυναικών I’m Too Sexy (Right Said Fred).


Το παιχνίδι θα περιέχει διάφορες προσθήκες. Θα υπάρχει ένα single-player σύστημα ανταμοιβών που θα προσφέρει διάφορες προκλήσεις, ενώ οι ομάδες θα μπορούν να διαλέξουν ανταγωνιστικό ή συνεργατικό παιχνίδι και να ανταμείβονται οι πιο καλές εμφανίσεις. Επίσης, θα υπάρχει ‘real karaoke’ mode με ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, καθώς θα αφαιρεί εντελώς τα φωνητικά στο background. Επίσης, θα υπάρχει μια νέα προσθήκη, η ‘Star Notes’ και μια νέα jukebox mode που θα παίζει non-stop μουσική. Ολόκληρο το παιχνίδι έχει βελτιωθεί τεχνικά, παρέχοντας HDTV υποστήριξη και έχοντας μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα.


Δεν μπορείτε να τραγουδήσετε; Μην ανησυχείτε: ο νέος τρόπος που γίνονται τα μαθήματα τραγουδιού θα σας κάνει να τραγουδάτε σαν επαγγελματίες. Διασκεδάστε δίνοντας τις δικές σας παραστάσεις και προσθέτοντας φωνητικά εφέ σε πραγματικό χρόνο.


Η Αγγλική, Σουηδική και Γερμανική έκδοση του παιχνιδιού θα έχουν 10 τραγούδια επιλεγμένα για την κάθε περιοχή, περιλαμβάνοντας τοπικές επιτυχίες με παγκόσμια απήχηση. Η Nordic Games συνεχίζει τη συνεργασία με τις σημαντικότερες εταιρείες μουσικής παραγωγής όπως Sony, Emi, Universal, Warner και αρκετές ανεξάρτητες, που σημαίνει ότι η λίστα του We Sing Encore περιλαμβάνει τις καλύτερες μουσικές επιλογές.


Το We Sing και We Sing Encore παραμένουν τα μόνα παιχνίδια καραόκε για οποιοδήποτε format που επιτρέπουν σε τέσσερις παίκτες να τραγουδούν ταυτόχρονα.


Τα 30 τραγούδια που θα υπάρχουν σε όλες τις εκδόσεις του We Sing Encore είναι:
B52s – Love Shack
Black Eyed Peas – Shut Up
Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart
Cheryl Cole – Fight For This Love
Coldplay – Yellow
Elton John – Tiny Dancer
Gloria Gaynor – I Will Survive
Gwen Stefani featuring Akon – The Sweet Escape
Jamiroquai – Virtual Insanity
Jimmy Ruffin – What Becomes Of The Broken Hearted
Kaiser Chiefs – Ruby
Katrina & The Waves – Walking On Sunshine
Lady GaGa feat. Colby O’Donis & Akon -Just Dance
Lily Allen – Smile
Lou Bega – Mambo No 5
Lynyrd Skynrd – Sweet Home Alabama
Mika Grace – Kelly
Natasha Bedingfield – Unwritten
Pixie Lott- Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)
Plain White Ts – Hey There Delilah
Right Said Fred – I’m Too Sexy
Rihanna – Umbrella
Robyn feat. Kleerup – With Every Heartbeat
Simply Red – Holding Back The Years
Soft Cell – Tainted Love
Spandau Ballet – Gold
The Supremes – Baby Love
Taio Cruz – Break Your Heart
The Veronicas – Untouched
Westlife – Flying Without Wings