Η Regate A.E. εγκατέστησε το συνδρομητικό σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate On Demand στην πολυεθνική εταιρεία PURATOS Α.Ε.Β.Ε.


logo-bizegate-certifiedΠρόκειται για μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας ειδών Α’ ύλης ζαχαροπλαστικής, με ενδεικτικό ετήσιο τζίρο μεγαλύτερο από 20 εκ. ευρώ ετησίως στην ελληνική αγορά.


Η PURATOS Α.Ε.Β.Ε., έχοντας εμπειρία από παλαιότερη συνδρομητική λύση φορητής παραγγελιοληψίας, αναζήτησε μια νέα σύγχρονη λύση, η οποία θα είναι συνδρομητική, εύκολη στη χρήση από την ομάδα πωλήσεών της και θα διασυνδέεται πλήρως με το ERP BaaN της εταιρείας. Κατόπιν αξιολόγησης όλων των εναλλακτικών λύσεων στην ελληνική αγορά, κατέληξε στο BizeGate On Demand Base II.


Η ομάδα έργου της Regate συνεργάστηκε στενά με το τμήμα μηχανογράφησης της PURATOS Α.Ε.Β.Ε. στο Βέλγιο και κάλυψε επιτυχώς όλες τις ανάγκες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης και της διασύνδεσης με το ERP, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Regate στελεχώνεται από έμπειρους συμβούλους, ικανούς να συνεργάζονται αποδοτικά με την εκάστοτε εταιρεία, ακόμα και όταν οι αποστάσεις ξεπερνούν τα 3.000 χιλιόμετρα.


Η λύση BizeGate On Demand αυτή τη στιγμή αποτελεί το μόνο εγκατεστημένο σύστημα sales force automation παγκοσμίως για την PURATOS A.E.B.E. και αυτό έγκειται στο γεγονός ότι η λύση BizeGate On Demand είναι πολύ λειτουργική, γρήγορη και οικονομική, χωρίς έμμεσα ή κρυφά κόστη για την εταιρεία που το εφαρμόζει. Ο εξοπλισμός που επιλέχθηκε για τους πωλητές της εταιρείας περιλαμβάνει φορητές συσκευές Samsung OMNIA II, με Bluetooth και GPS.