Την Κυριακή 30 Μαΐου θα λάβει χώρα το “The Game 2010” που διοργανώνει το TARMAC – Track And Road Motorists Action Club, με τη χορηγία της Mio.


thegame 2010Είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει το touring και την περιπέτεια, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των φίλων του Αυτοκινήτου.


Για άλλη μια χρονιά το The Game θα γίνει με την επίσημη συμμετοχή όλων των Clubs, αλλά φυσικά και με μεμονωμένες “ιδιωτικές” συμμετοχές.


Στο The Game δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, γρήγοροι ή αργοί. Το The Game δεν είναι αγώνας, είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε μια όμορφη μέρα με πολλά χιλιόμετρα σε ίσιους και στριφτερούς δρόμους, γεμάτα κέφι και περιπέτεια.


Αν βαριέστε να κάνετε χιλιόμετρα και γκρινιάζετε κάθε ώρα και στιγμή στο συνοδηγό σας, την Κυριακή 30 Μαΐου μείνετε να χουζουρεύετε στο κρεββάτι σας, τότε το The Game δεν είναι για σας!


Την Κυριακή 30 Μαΐου θα πρέπει όλοι να είναι στο αρχικό σημείο συνάντησης που είναι το parking του ΣΕΦ (το parking αριστερά, πριν το café Olympico) από τις 8:30 το πρωί. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει αμέσως μετά τα διαδικαστικά και αναμένεται να τελειώσει αργά το απόγευμα.


Λήξη συμμετοχών Σάββατο 22 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του The Game: http://thegame.tarmac.gr/