Η Adobe Systems κατόπιν των πρόσφατων δυσάρεστων συμβάντων στην Αθήνα προχώρησε σε ακύρωση της εκδήλωσης παρουσίασης του Adobe Creative Suite 5 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.


Adobe_CS5_Icons_by_BrienOCDΗ «ΑΝΟΔΟΣ ΑΕ», Εξουσιοδοτημένος Διανομέας των προϊόντων της στην Ελλάδα και την Κύπρο, με γνώμονα την ενημέρωση των συνεργατών της και όλων των ενδιαφερόμενων μεταφέρει την εκδήλωση στα γραφεία της (Αδριανοθυρών 27-29, Υμηττός). Εκεί τα εξειδικευμένα στελέχη της θα παρουσιάσουν τη νέα έκδοση, αποκαλύπτοντας τα μυστικά και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.


Κρατήστε την ημέρα, 19 Μαΐου 2010 και την ώρα 17:45 και αλλάξτε προορισμό για να συμμετέχετε στην πρώτη επίσημη παρουσίασή της Creative Suite 5 στην Ελλάδα.


Η είσοδος στην παρουσίαση είναι ελεύθερη και εγγραφές γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.anodos.gr/cs5launch. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη προτεραιότητα με την εγγραφή των ενδιαφερόμενων. Στην περίπτωση υπεράριθμων θα πραγματοποιηθεί και 2η εκδήλωση πολύ σύντομα στον ίδιο χώρο.