Η Intracom IT Services συμμετείχε ως “Χρυσός” Χορηγός στο digital economy forum, το οποίο διοργάνωσε ο ΣΕΠΕ για τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του.


Σπύρος Πομόνης

Σπύρος Πομόνης

Στην κεντρική του παρουσίαση, ο Όμιλος INTRACOM IT SERVICES, μέσω του Γενικού Διευθυντή Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης κ. Σπύρου Πομόνη, αναφέρθηκε στο επίκαιρο ζήτημα των ηλεκτρονικών δημοσίων προμηθειών, επισημαίνοντας ότι η άμεση εφαρμογή τους αποτελεί προϋπόθεση για την αύξηση της διαφάνειας, τη μείωση των διοικητικών βαρών των εμπλεκομένων επιχειρήσεων, αλλά και τη σημαντικότατη εξοικονόμηση δημοσίων δαπανών που εκτιμάται ότι θα υπερβαίνει καταρχήν τα 30 εκ. ευρώ σε μηνιαία βάση.


Ο κ. Πομόνης παρουσίασε τις βασικές πτυχές και τα πλεονεκτήματα της διεθνώς καταξιωμένης λύσης που έχει ήδη επιλεγεί από το ελληνικό δημόσιο μέσω ανοικτού διαγωνισμού και προσφέρεται από την ένωση INTRACOM IT Services και Q&R, τονίζοντας παράλληλα τη δυνατότητα διεξαγωγής των πρώτων ηλεκτρονικών δημοπρασιών, μέσω του νέου συστήματος, εντός δύο μηνών από την έναρξη υλοποίησης του έργου.


Στο περίπτερο του Ομίλου, οι επισκέπτες του συνεδρίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη διεθνή δραστηριότητα του Ομίλου μέσω των δυναμικά αναπτυσσόμενων εταιριών του Ομίλου, INTRACOM IT SERVICES (μητρική), Intrasoft International, INTRACOM IT SERVICES Middle East & Africa, INTRACOM IT SERVICES Denmark, οι οποίες κατέχουν ηγετική θέση στις αγορές που δραστηριοποιούνται. Περισσότεροι από 500 οργανισμοί σε 57 χώρες στον κόσμο (όργανα Ευρωπαϊκής Ένωσης, εθνικές κυβερνήσεις, δημόσιοι οργανισμοί, τράπεζες, τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί, επιχειρήσεις) έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες και λύσεις του Ομίλου.