To Ovi Store της Nokia εμπλουτίζει συνεχώς το διαθέσιμο περιεχόμενο του με νέες και χρήσιμες εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας.


nokia-ovi-storeΤο MadNews μπορεί να γίνει η καθημερινή σας στάση για μουσική, showbiz νέα, celebrity gossip, δελτία τύπου, video clips & αποκλειστικές φωτογραφίες.


Το Ovi Maps προσφέρει δωρεάν πλοήγηση πεζοπορίας και αυτοκινήτου με φωνητική καθοδήγηση. Περιλαμβάνει επιπλέον δωρεάν πληροφορίες τοπικού καιρού, εκδηλώσεις στις γύρω περιοχές και ταξιδιωτικούς οδηγούς.


tanea-ovistore-icon-96x96_ΤΑ ΝΕΑ: ΤΑ ΝΕΑ παρουσιάζουν την πρώτη εφαρμογή Ελληνικής εφημερίδας για NOKIA Smartphones. ΤΑ ΝΕΑ, η κορυφαία καθημερινή εφημερίδα, σας παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για την επικαιρότητα όπου και αν βρίσκεστε.


Tower Bloxx: New York
Ειδική δωρεάν περιορισμένη έκδοση της Digital Chocolate, η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας – αυτή τη φορά η τρέλα κτισίματος πύργων είναι στη Νέα Υόρκη.


Skype
Με τα οφέλη του Skype στο Symbian εξοικονομείτε χρήματα και είστε σε επαφή όταν κινείστε. Δωρεάν κλήσεις από Skype σε Skype και αποστολή άμεσου μηνύματος ΙΜ με 3G ή WiFi.


Real Football 2010 – €1,19 (+ΦΠΑ)
Ετοιμαστείτε για μία νέα ποδοσφαιρική περίοδο και αγωνιστείτε για το πρωτάθλημα με το Real Football, τo σημείο αναφοράς για παιχνίδια ποδοσφαίρου σε κινητά τηλέφωνα.


oneirokritis oviΟνειροκρίτης € 3,50 (+ΦΠΑ)
Ο πληρέστερος ονειροκρίτης τώρα εύκολα στο κινητό σας. Πλούσιο περιεχόμενο και συνεχής ανανέωση. Για να είναι πάντα γλυκά τα όνειρά σας.


Dictionary & Translation PRO – Δωρεάν
Το Dictionary & Translation Prο προσφέρει εύκολη one-touch πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο online αγγλικό λεξικό