Η λειτουργικότητα του συστήματος BOLT εξατομικεύτηκε και ενσωματώθηκε πλήρως στα συστήματα παραγωγής της Lottomatica.


neurosoftLOGOΤο BOLT λαμβάνει και επεξεργάζεται πραγματικά δεδομένα της Lotomatica, πηγή των οποίων αποτελούν οι δύο πλατφόρμες αθλητικού στοιχηματισμού, BΕΤΤΕR και TOTOSI της εν λόγω εταιρείας.


H νέα έκδοση του BOLT διασφαλίζει την αποτελεσματική επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των εταιρειών αθλητικού στοιχηματισμού (Betting Operators), και τους επιτρέπει να ενισχύουν την ανταγωνιστική τους θέση τους στην αγορά και να βελτιστοποιουν τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.


Η ευέλικτη αρχιτεκτονική, ο μεθοδικός τρόπος λειτουργίας καθώς και οι εξειδικευμένοι αλγόριθμοι του BOLT παρέχουν ακριβή και σε πραγματικό χρόνο, εκτίμηση και παρακολούθηση του εν δυνάμει παθητικού (liability) των Betting Operators. Επιπλέον, η αναβαθμισμένη λειτουργικότητα, η εργονομική διεπαφή του χρήστη και οι εξατομικευμένες οθόνες και αναφορές του BOLT, μεγιστοποιούν την απόδοση και την αποτελεσματικότητα των trading teams των εταιρειών αθλητικού στοιχηματισμού.


Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στις οποίες ανταποκρίνεται επιτυχώς το BOLT, είναι η ενοποίηση συστημάτων διαφορετικής τεχνολογίας, επιτρέποντας στις εταιρείες αθλητικού στοιχηματισμού να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το σύνολο των δραστηριοτήτων τους και κατά συνέπεια του εν δυνάμει παθητικού τους.