Η Kaspersky Lab παρουσίασε την νέα έκδοση Mobile Security 9, μια πλήρης σουίτα ασφάλειας για την ολοκληρωμένη προστασία και ασφάλεια του κινητού σας τηλεφώνου.


mobile_security_9Το Kaspersky Mobile Security 9 προσφέρει τις δυνατότητες να διατηρείτε όποιες επαφές επιθυμείτε ιδιωτικές προστατεύοντας οποιαδήποτε στοιχεία σχετίζονται με αυτές όπως είναι μηνύματα, κλήσεις κ.ά., να κλειδώνετε απομακρυσμένα το κινητό σας σε περίπτωση κλοπής ή σε περίπτωση αλλαγής της κάρτας SIM και να το εντοπίζετε με τη χρήση GPS λαμβάνοντας τον χάρτη της Google, όπου σας αναφέρει την ακριβή τοποθεσία του κινητού σας.


Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να προστατεύετε σημαντικά επαγγελματικά αρχεία από hackers και ιούς, να απαγορεύετε τις κλήσεις και τα μηνύματα από ανεπιθύμητους αριθμούς μειώνοντας τον κίνδυνο για κακόβουλες επιθέσεις, να ενημερώνετε αυτόματα τη βάση δεδομένων του κινητού σας με στόχο τον εντοπισμό ιών και malware, αλλά και να χρησιμοποιείτε το διαθέσιμο firewall, για να προστατευτείτε από τους κινδύνους του διαδικτύου.


Η Kaspersky Lab θέλοντας να διατηρήσει την ηγετική της θέση στον τομέα της ασφάλειας και γνωρίζοντας το κόστος των κακόβουλων επιθέσεων ενάντια σε χρήστες Smartphone εμπλουτίζει τα προϊόντα της με νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά μειώνοντας τον κίνδυνο των επιθέσεων.


Η TALOS Software and IT Ltd ως ο επίσημος διανομέας της Kaspersky Lab για την Ελλάδα ανακοινώνει τη διάθεση της νέας έκδοσης του προϊόντος Kaspersky Mobile Security 9 με τιμή λιανικής 35€.