Με τη νέα συμφωνία, η Logicom εντάσσεται στο δίκτυο συνεργατών της Dell, PartnerDirect, μέσω του οποίου αποκτά πρόσβαση στη διανομή προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών της Dell.


dell latitude 13Συνδυάζοντας την εμπειρία της στο χώρο της πληροφορικής με τη γνώση της για την αγορά της Κύπρου και τις ανάγκες των κυπριακών εταιρειών, η Logicom και οι συνεργάτες της θα μπορούν να προσφέρουν προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας αιχμής της Dell, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.


Μεταξύ άλλων, η Logicom θα παρέχει στην κυπριακή αγορά φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές για εταιρικές ανάγκες (Dell Latitude και Dell OptiPlex αντίστοιχα) καθώς και τη σειρά Vostro, ειδικά σχεδιασμένη για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Επίσης, οι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να προμηθευτούν τους Dell PowerEdge Servers, οι οποίοι σε μορφές tower, rack και blade servers, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών πληροφοριακών συστημάτων.


Το δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect μετρά ήδη δύο χρόνια ζωής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Στα πλαίσια του δικτύου αυτού οι εταιρικοί συνεργάτες της Dell έχουν πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων της εταιρείας, τα οποία συνδυάζουν με τη γνώση τους για την τοπική αγορά και παρέχουν στους πελάτες τους λύσεις υψηλής αξίας. Η Dell παρέχοντας λύσεις που σχεδιάζονται γύρω από ανοιχτά πρότυπα δεν δεσμεύει τους πελάτες της σε κλειστά συστήματα ενώ έχει σαν στόχο λύσεις που απλοποιούν την τεχνολογία, επιτρέποντας στους πελάτες της να ενισχύουν την καινοτομία και να μην σπαταλούν πόρους προσπαθώντας απλά να συντηρήσουν τα πληροφοριακά τους συστήματα.