Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκδήλωση της Samsung Electronics που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο “The Mall” στις 6, 7 και 8 Μαΐου.


SAMSUNG_photo 1Η Samsung Electronics έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να δοκιμάσουν τη νέα 3D LED TV C8000, να απολαύσουν την τρισδιάστατη εμπειρία και να μετατρέψουν το 2D τηλεοπτικό υλικό σε 3D με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο. Επίσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα τελευταία κινητά τηλέφωνα Samsung, όπως το οικολογικό Blue Earth, τα στιλάτα Monte και Shark, το OMNIA Pro, καθώς και τους φορητούς υπολογιστές R580, R530, N210 και Ν150.


Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου εξερεύνησαν τις δυνατότητες της 3D LED τηλεόρασης φορώντας τα ειδικά γυαλιά σε έναν άνετο και φιλικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ απόλαυσαν μια ξεχωριστή 3D θέαση βλέποντας ταινίες, ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά και φωτογραφίες. Παράλληλα μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για τα νέα κινητά τηλέφωνα, τα netbooks και notebooks της Samsung.


Στo πλαίσιο της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο τη Samsung Videocamera SMX-C10LP. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν οι συμμετέχοντες να γράψουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν συγκεκριμένο κείμενο σε sms χρησιμοποιώντας τα κινητά Corby Pro. Οι ταχύτεροι μπήκαν σε κλήρωση για μια Samsung Videocamera SMX-C10LP.