Το online Megastore αποσκοπεί στο να αλλάξει τα δεδομένα στις μέχρι τώρα συνήθειες των Ελλήνων για αγορές μέσω του διαδικτύου με ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.


LOGO GETITNOW.GR-01Στο GETITNOW.GR μπορεί να βρει κανείς τη μεγαλύτερη ποικιλία και να επιλέξει μέσα από 300.000 προϊόντα όλων των κατηγοριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συγκεκριμένα διατίθενται όλα τα προϊόντα τεχνολογίας όπως τηλεοράσεις, laptops, gaming, ψηφιακά προϊόντα κ.α., βιβλία, μουσική, ταινίες, παιχνίδια αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί και επίσης αθλητικά είδη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή καθώς συνέχεια θα προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων.


Ο Jim Hamilton, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στην Αμερική στους τομείς του retail και του ηλεκτρονικού εμπορίου δήλωσε σχετικά, «Το GETITNOW αποτελεί επανάσταση στην ελληνική αγορά καθώς προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές και μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες που μέχρι τώρα δεν μπορούσε ο Έλληνας καταναλωτής να απολαύσει συνολικά. Προσφέρουμε το μεγαλύτερο online megastore σε κάθε ελληνικό σπίτι και στοχεύουμε μέσα από την καινοτομία και την μοναδική εξυπηρέτηση να πάρουμε ηγετικό μερίδιο στην αγορά».


getitnow spitiΤο GETITNOW έχει βασιστεί στην πλατφόρμα της Αμερικάνικης εταιρίας, ATG (Art Technology Group), η οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στο κόσμο, με πελάτες όπως το Best Buy, Tesco, Target, Coca Cola, Bulgari, κλπ.


Στο GETITNOW ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα και για πρώτη φορά οι επισκέπτες του GETITNOW.GR μπορεί να μπαίνουν σε ένα υψηλής αισθητικής διαδραστικό περιβάλλον, όπου θα έχουν την αίσθηση ότι αγοράζουν σε ένα φυσικό κατάστημα με μοναδικές δυνατότητες οπτικής απεικόνισης των προϊόντων μέσω φωτογραφίας και βίντεο.


Επιπλέον, στα βασικά χαρακτηριστικά του GETITNOW.GR συμπεριλαμβάνονται η συνεχής ροή πληροφοριών και η φιλικότητα προς τους χρήστες, καθώς οι άνθρωποι του GETITNOW.GR είναι πάντα κοντά στους καταναλωτές με ειδικό help desk, live chat και click to call για οποιαδήποτε απορία. Παράλληλα το GETITNOW.GR εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές των καταναλωτών, ενώ οι πληρωμές μπορούν να γίνουν και με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Επίσης, ο επισκέπτης ενημερώνεται που βρίσκεται η παραγγελία του ανά πάσα στιγμή μέσω μηνύματος SMS (SMS alert) και συστήματος ανίχνευσης της παραγγελίας (order trace).


Για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, το GETITNOW.GR εγκαινιάζει 30 σημεία εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία οι καταναλωτές θα μπορούν να παραγγέλνουν, να παραλαμβάνουν και να κάνουν αν το επιθυμούν τις πληρωμές των αγορών τους. Ο επισκέπτης του online megastore GETITNOW θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρει συμβουλές για τα προϊόντα του ενδιαφέροντός του από τρεις ειδικούς που θα αξιολογούν τα προϊόντα και θα λένε με ειλικρίνεια τη γνώμη τους μέσω βίντεο που θα προβάλλονται στο GETITNOW.GR, αλλά και μέσω των blogs τους και των σελίδων τους στο facebook & twitter.


Σημαντικό είναι ότι τη γνώμη τους για τα προϊόντα θα μπορούν να λένε και οι ίδιοι οι καταναλωτές, γραπτά αλλά και με βίντεο. Παράλληλα, τo GETITNOW.GR εκτός από το μαγικό κόσμο αγορών, θα προσφέρει κι ένα ολόκληρο social network με “φίλους” από όλο τον κόσμο, διαγωνισμούς, παιχνίδια, αλλά και live chat μέσα στο site όπου θα μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις για προϊόντα. Παράλληλα, η προσφορά της ημέρας που ήταν και η πρώτη καινοτομία που πρόσφερε το GETITNOW θα συνεχιστεί με ένα προϊόν κάθε μέρα σε ασυναγώνιστη τιμή.


Το GETITNOW.GR αποτελεί το πρώτο online megastore στην Ελλάδα και αποτελεί μία συνεργασία ανάμεσα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και την Publicworld, (συμφερόντων Π. Γερμανού). Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει κατά 57% στην ΡublicWorld, κατά 38% στον ΔΟΛ και κατά 5% στον επιχειρηματία Β. Ρέστη.


Jim Hamilton

Jim Hamilton

O Jim Hamilton έχει μια μακρά καριέρα, 30 ετών, στο διεθνές λιανεμπόριο ως Executive Manager σε κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Είναι γνωστός ως ένας από τους «Πατέρες των Υπολογιστών Μαζικού Εμπορίου» καθώς ίδρυσε και διεύθυνε 3 από τους 5 μεγαλύτερους computers retailers στις ΗΠΑ και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο λανσάρισμα στη μαζική αγορά, εκατοντάδων εταιρειών όπως: Apple, IBM, Compaq, Hewlett Packard, Western Digital και Intel. Ο Jim Hamilton, σήμερα, έχει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, στην επενδυτική και συμβουλευτική εταιρεία Identity Ventures LLC, του Διευθύνοντα Συμβούλου στην Digital Shopping A.E. και του Αντιπρόεδρου του ΔΣ της PowerMat ΕΠΕ. O Hamilton έχει Μaster Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Dallas και Bachelor Τέχνης με τιμές, από το Πανεπιστήμιο Northeastern Illionois.