Η Amadeus και η Concur, εταιρεία παροχής εξειδικευμένων λύσεων διαχείρισης εταιρικών εξόδων, ανακοίνωσαν πρόσφατα την στρατηγική τους συμμαχία.


amadeus-logoΑυτό περιλαμβάνει την ενοποίηση των κρατήσεων από το Amadeus e-Travel Management στο Concur Expense, καθώς επίσης και την ενοποίηση της κύριας τεχνολογίας διανομής της Amadeus στο Concur Cliqbook Travel και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η εταιρεία παρέχει αυτού του είδους την τεχνολογία σε τρίτο πάροχο. Και οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά ώστε να μπορέσουν να έχουν έτοιμη την λύση μέσα στο 2010.


Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στη Fusion, την ετήσια συνδιάσκεψη της Concur στην Φλόριντα και αποτελεί την επέκταση του οράματος των εταιρειών για την παροχή end to end λύσεων, ενώ δίνει στους πελάτες της Concur και της Amadeus ακόμη περισσότερες επιλογές για ενοποιημένες λύσεις ταξιδιών και διαχείρισης εξόδων. Μέσα από αυτή την στρατηγική συμμαχία, οι δύο εταιρείες συνεχίζουν την δέσμευσή τους στην παγκόσμια και τοπική αγορά, καθώς επίσης θέτουν και ένα νέο επίπεδο στην παροχή παγκόσμιας διανομής και περιεχομένου.


Αυτή η συμμαχία υποστηρίζει τους μακρόχρονους στόχους ανάπτυξης και των δύο εταιρειών. Από την πλευρά της Amadeus η συμφωνία αποτελεί το τελευταίο βήμα στην στρατηγική της για την δημιουργία μιας παγκόσμιας και end to end λύσης για τους πελάτες της. Από την άλλη, μετά την εξαγορά της Etap-On-Line από την Concur τον Αύγουστο του 2009, η συνεργασία συμβάλλει στην επέκταση της στρατηγικής της εταιρείας τόσο στις τοπικές όσο και στις παγκόσμιες αγορές. Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τις ενοποιημένες λύσεις διαχείρισης ταξιδιών και εξόδων που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές τους ανάγκες και οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη διαχείριση εξόδων των εργαζομένων τους.