Η Cyberoam ανακοίνωσε την έκδοση του λειτουργικού της συστήματος X, η οποία περιλαμβάνει νέες λειτουργίες για την ευκολότερη διαχείριση συσκευών.


version x_logoΣτα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης X περιλαμβάνονται: Extensible Security Architecture (ESA), Application Layer 7 Management, δυνατότητα προσθήκης 3G κάρτας, αποθήκευση συνομιλιών και μεγαλύτερες παραμετροποιήσεις στην χρήση instant messaging, νέο γραφικό περιβάλλον και υποστήριξη IPv6. Η νέα έκδοση θα βοηθήσει την ταχύτερη παραμετροποίηση του συστήματος, την γρηγορότερη εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος και την αύξηση του Throughput όλων των συσκευών.


Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης Cyberoam X:
– Application Layer 7 Management – διαχειρίζεται τις εφαρμογές με βάση τον χρήστη, τον χρόνο και το bandwidth, ώστε να ελέγχει την διαθεσιμότητά του στους χρήστες και να προσφέρει παραγωγικότητα και μείωση κόστους.
– 3G/WWAN Connectivity – προσφέρει συνεχόμενη συνδεσιμότητα (fail over και load balancing) με την επιπλέον δυνατότητα ενσωμάτωσης καρτών 3G.
– Security for HTTPS/SSL traffic – αποτρέπει την διαρροή δεδομένων μέσω HTTPS/SSL και σταματά την μετάδοση κακόβουλου λογισμικού ακόμη και σε κρυπτογραφημένη κυκλοφορία.
– Instant Messaging Archiving and Control – επιτρέπει την αποθήκευση συνομιλιών μέσω Instant Messengers και την περαιτέρω παραμετροποίηση της χρήσης τους ώστε οι επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν τις εύχρηστες και οικονομικές δυνατότητες τους.
– Next-Gen UI – επιτρέπει την ευκολότερη διαχείριση και παραμετροποίηση του συστήματος.
– IPv6 Ready – είναι μια από τις πρώτες εταιρείες συσκευών Unified Threat Management (UTM) που κατέχει το logo “IPv6 Ready” Gold.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.cyberoam.com/versionx/